Aktualizacja którą próbujesz zainstalować nie jest przeznaczona dla obecnej wersji systemu. Zwyczajnie ów łatka już jest zawarta w zbiorczej aktualizacji SP.
Ten błąd można obejść modyfikując rejestr, jednakże w tym przypadku nie ma żadnych przesłanek do takiego działania.
to muszę te stare odinstalować ?
Tak, i przeczyścić rejestr systemowy + lokalizacje tymczasowe i usera. Są specjalistyczne programy do oczyszczania po sterownikach, możesz także z nich skorzystać.
Poradniki informatyczne »»Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »»kontakt<małpa>techformator.pl W sprawach IT nie pomagam na PW
Narządem słuchu i równowagi ryb jest błędnik błoniasty znajdujący się w mózgoczaszce.
Jeżeli ryba ma "błędzik" / gwara / to pływa do góry brzuchem. Rejestrując się na forum nie przeczytałeś regulaminu Regulamin forum. Dlaczego zakładasz drugi temat a nie odpowiadasz w poprzednim lub nie czekasz na odpowiedzi : gry/call-of-duty-4-blad-z-windows-installer-t9142.html Wiem że jak mam problem to mój "błędzik" również nie działa i śpię do góry brzuchem
Proszę o wytłumaczenie co zrobić by zainstalować "Call Of Duty 4" przez ten error nie da się
Usunąć jakieś sterowniki Installore.
Proszę was o instrukcję ponieważ jestem zielony w te sprawy PS : Widzę że to jedno z nielicznych forum, które ma zasady i mods pilnują by je przestrzegać
Nie odpowiedziałeś czy prawidłowo zainstalowałeś nową kartę graficzną ? Nie odpowiedziałeś czy wykonałeś kolejno to co pisałem w poprzednim temacie : gry/call-of-duty-4-blad-z-windows-installer-t9142.html Widzę że dla Ciebie najważniejsze są gry, aby szybko grać no ale gdzie reszta ?