AVS video editor - polskie znaki

Szukasz programu, pisz tutaj
pozytyw74

Użytkownik

Post05 maja 2011, 15:10

Czy ktoś zna sposób na edytowanie tekstów z polskimi znakami w AVS Video editor? Naciśnięcie prawego altu i klawisza nie daje efektu, chociaż w czcionkach istnieją znaki polskie. Pytam o wklejanie tekstów z polskimi znakami w obraz video. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

P.S. Proszę o poradę co do dobrego programu obróbki video, znalazłem AVS i początkowo spełniał moje oczekiwania, gdyby nie feralne polskie znaki, których nie mogę używać.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post07 maja 2011, 09:38

Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

agrest04

Użytkownik

Post08 maja 2011, 07:43

Myślę, że nie o to tu chodziło.... w sumie to dołączam się do tej prośby... program AVS video editor jest naprawdę świetny do amatorskiego montażu ale niemożność wprowadzenia polskich znaków to duży minus. cosik_ktosik nie o to nam chyba chodzi... w programie AVS mozna robic rózne efekty z napisami.... nie chodzi tylko o wklejenie napisów...

pozytyw74

Użytkownik

Post17 maja 2011, 13:40

Napisy robię w Movie Maker, a całą resztę w AVS. Tak sobie poradziłem. :)

wawator

Użytkownik

Post15 lut 2012, 14:17

Należy zainstalować Polish_Programmers_Keyboard.exe i AVS chodzi z polskimi znakami ;)

anglers

Użytkownik

Post16 mar 2012, 13:57

Wawator, jeśli mozesz podaj swój mail . Mam kilka pytań dotyczących AVS Video Editor , miedzy inymi to że podczas przechwytywania nagrania z kaset VHS poprzez adaptor (Dazzle90) nie mam dzwięku. W ustawieniach audio jest tylko źródło dzwieku: mikrofon. Robiłem rózne kombinacje i m.in. podłączając sygnał video z Dazzla poprzez usb natomiat sygnał audio z dazzla do wejścia mikrofonu w laptopie ale nic to nie dało . Macie moze jakies pomysły jak to rozwiązać ? Moze potrzebny jest jakis kodek? Z góry dzieki za podpowiedź.

franek28

Użytkownik

Post14 kwie 2012, 17:17

Skopiuj w wordie lub innym dokumencie tekstowym konkretną literę którą chcesz wpisać ( ą, ę, ś, ć, ł, ń ) a następnie wklej za pomocą klawiszy na klawiaturze ( Crtl + V ) w pole edycji tekstu w AVS Video Editor. U mnie działa w stu procentach. Można sobie także zainstalować fajny malutki programik Diacrit i w nim po kliknięciu w odpowiedni znak automatycznie kopiuje się on do schowka i wklejamy w/w sposobem w pole edycji tekstu. Trzeba pamiętać aby w miejscu wklejenia znaku był kursor ( identycznie jak w wordzie ).

• Reklama

Wróć do „Poszukiwanie”