Jak w tytule, poszukuję darmowych stron z torrentami, nie chodzi mi o strony które udostępniają lewiznę tylko o legalne strony z torrentami gdzie można pobierać pliki bez ograniczeń. Z tego co wiem istnieją takie stronki, bo kiedyś pisali o tym w jakimś czasopiśmie tylko nic nie mogę w Google znaleźć. Znacie jakieś? Możecie mi coś polecić?
Z góry dzięki za wszelkie propozycje.
Pozdrawiam
-- 18 cze 2010, 11:38 --
/Odświeżam/
Zna ktoś legalne strony z torrentami?
Temat odblokowany, a autora przepraszam za utrudnienia
mint1991
Darmowe torrenty, jakie znacie strony z darmowymi plikami?
-
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Podobno darmowe: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Mininova też twierdzi że jest legalna: http://www.hotfix.pl/mininova-usuwa-nie ... -n2400.htm
Mininova też twierdzi że jest legalna: http://www.hotfix.pl/mininova-usuwa-nie ... -n2400.htm
- rokko
- Kontaktowanie:
Tutaj gość wymienia darmowe strony z torrentami na licencji CC, z grubsza sprawdziłem, wygląda wszystko legalnie => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- Desper
to wygladagit
{ciach}
Strona którą podałeś zawiera nielegalne oprogramowanie. W związku z tym, aby uniknąć w przyszłości tego typu propozycji temat zostaje zablokowany.
//rokko
{ciach}
Strona którą podałeś zawiera nielegalne oprogramowanie. W związku z tym, aby uniknąć w przyszłości tego typu propozycji temat zostaje zablokowany.
//rokko
-
- Reklama