obraz płyty - jakim programem wykonać?
- Desper
Witam posiadam grę pt.Crisis mam oryginalne wszystko legalne i chciałbym się zapytać jak mam zrobić obraz płyty abym mógł wrzucić obraz płyty na dysk i odczytywać przez demona????Proszę o instrukcje lub podanie programu wraz z linkiem do pobrania i aby program był darmowy i najlepiej po polsku;p
Ostatnio zmieniony 08 gru 2009, 20:50 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiłem tytuł, przeniosłem z działu Programy
Powód: poprawiłem tytuł, przeniosłem z działu Programy
- kaczorinax
obraz płyty
Zrzuć obraz np. nero na dysk
I odczytuj deamonem
Jeżeli masz wszystko legalne możesz używać cracka, ale linku nie podam bo to niezgodne z regulaminem

I odczytuj deamonem

Jeżeli masz wszystko legalne możesz używać cracka, ale linku nie podam bo to niezgodne z regulaminem

Hp510 - Pentium m725 1.6@2.13, 2 gb ddr2 533 mhz, gma900 128 mb
Stacjonarka sprzedana - oszczędzam na prądzie
Stacjonarka sprzedana - oszczędzam na prądzie
- Desper
obraz płyty
acha dziex nie pomyslalem bez kitu ;d;d
-- mniej niż minutę temu --
a gdzie ta opcja podaj pokolei corobic
-- mniej niż minutę temu --
a gdzie ta opcja podaj pokolei corobic
- seba86mu
Desper, możesz również skorzystać z bezpłatnego Alcohol 52% -> Alcohol 52% Free - instrukcja korzystania z programu.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
normalnie przez nero nagrywasz tylko zamiast nagrywarki przy nagrywaniu wybierasz nagraj obraz iso. to jest zaraz po wybraniu plików. pisze image recorder
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- Desper
proszę o podanie punk po punkcie bo nie czaje ....
- XMan
- Desper
ok działa dzieki
-
1. Pobierasz program alcohol 120% z patchem (poszukaj go w gogle).
2. Zainstaluj Alcohol używając pliku Alcohol 120%.exe (pamiętaj aby odinstalować wszystkie poprzednie wersje), po instalacji nie włączaj Alcohola!
3.Przekopiuj z folderu "Patch" plik "PatCh411ML.exe" do głównego katalogu z programem (Domyślnie: C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120) i uruchom go stamtąd.
4.Po tej operacji Alcohol będzie w języku Angielskim, dlatego wybierz zakładkę View potem kliknij Languages i wybierz Polish.
5.Z lewej strony w menu masz Kreator Xtra wejdź w niego kliknij dalej potem z lewej strony dodaj plik lub folder (sam wybierasz plik czy cały folder chcesz dodać) jak go dodasz dajesz dalej, potem z menu po lewej wybierasz gdzie ma być utworzony obraz np. bierzesz pulpit, w prawym dolnym rogu wybierasz z menu rozwijalnego Plik obrazu Standard ISO i dajesz start. Gdy pasek stanu dojdzie do końca będzie to znak dla Ciebie iż tworzenie obrazu się zakończyło i klikasz zakończ.
6. Montujesz obraz w wirtualnym napędzie np. Deamonem Tools.
Prościej się nie da. Mam nadzieję, że ze znalezieniem Alcohola do pobranie nie będziesz miał kłopotu.
2. Zainstaluj Alcohol używając pliku Alcohol 120%.exe (pamiętaj aby odinstalować wszystkie poprzednie wersje), po instalacji nie włączaj Alcohola!
3.Przekopiuj z folderu "Patch" plik "PatCh411ML.exe" do głównego katalogu z programem (Domyślnie: C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120) i uruchom go stamtąd.
4.Po tej operacji Alcohol będzie w języku Angielskim, dlatego wybierz zakładkę View potem kliknij Languages i wybierz Polish.
5.Z lewej strony w menu masz Kreator Xtra wejdź w niego kliknij dalej potem z lewej strony dodaj plik lub folder (sam wybierasz plik czy cały folder chcesz dodać) jak go dodasz dajesz dalej, potem z menu po lewej wybierasz gdzie ma być utworzony obraz np. bierzesz pulpit, w prawym dolnym rogu wybierasz z menu rozwijalnego Plik obrazu Standard ISO i dajesz start. Gdy pasek stanu dojdzie do końca będzie to znak dla Ciebie iż tworzenie obrazu się zakończyło i klikasz zakończ.
6. Montujesz obraz w wirtualnym napędzie np. Deamonem Tools.
Prościej się nie da. Mam nadzieję, że ze znalezieniem Alcohola do pobranie nie będziesz miał kłopotu.
-
- Reklama