Poszukuję arkusza kalkulacyjnego (zastępnik Microsoft Excel)

Szukasz programu, pisz tutaj
Awatar użytkownika
szczerbate mleko

Użytkownik

Poszukuję arkusza kalkulacyjnego (zastępnik Microsoft Excel)

Post01 sie 2009, 14:52

I tak ściągnąłem ze strony Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników arkusz Microsoft Office Word Viewer 2003 i z tego co się na owej stronie dowiedziałem jest on przeznaczony jedynie do otwierania różnego rodzajów formatów W tym programie nie można jednak edytować otwartego dokumentu, zapisywać go ani tworzyć nowych dokumentów ale pamiętam ze jakiś czas temu miałem zainstalowany arkusz kalkulacyjny EXcel i w nim w tych tabelkach wpisywałem liczby dodawałem mnożyłem :D I w związku z tym moje pytanie Jaki proponujecie arkusz kalkulacyjny w takim co można tworzyć własne dokumenty
Ostatnio zmieniony 01 sie 2009, 15:28 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono pisownię, zmieniono tytuł

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

Arkusza kalkulacyjnego

Post01 sie 2009, 15:24

Microsoft Office Word Viewer 2003

Aplikacja służy do otwierania dokumentów stworzonych przy pomocy Microsoft Word, czyli dokumenty *.doc i *.docx

Narzędzie do otwierania dokumentów Excel (*xls, *xlsx) to => Microsoft Office Excel Viewer.

Jeżeli chcesz możesz pobrać ze strony producenta wersję testową produktu działającą przez 60 dni od aktywacji. Aby zdobyć darmowy klucz musisz zarejestrować się u nich, prosząc o klucz wypełniasz formularz. Po wypełnieniu i wysłaniu zostanie wygenerowany klucz i na maila przyjdzie ci potwierdzenie. Klucz produktu wprowadzasz na ekranie powitalnym w aplikacji Office. Po aktywacji przez internet będzie pisało do kiedy produkt w wersji trial będzie funkcjonował. Po tym okresie będzie możliwość wyłącznie otwierania dokumentów.

Jako zamiennik możesz wybrać jedną z darmowych propozycji:
Go-OO.org (OpenOffice Novell)
OpenOffice.org
OpenOffice.ux.pl
OpenOfficeT7
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

• Reklama

Wróć do „Poszukiwanie”