poszukuję programu do zarządzania połączeniem internetowym
- stukot
Poszukuję darmowego programu do zarządzania połączeniem internetowym. Chodzi mi o taki program, który wznowi połączenie po jego nagłym rozłączeniu. Używam neostrady, ale nie używam jej felernego programu do łączenia się internetem, utworzyłam alternatywne połączenie i ono czasami jest przerywane.
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- rokko
- Kontaktowanie:
Chodzi mi o taki program, który wznowi połączenie po jego nagłym rozłączeniu
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- stukot
Re: poszukuję programu do zarządzania połączeniem internetowym
Dzięki rokko. ReConnect dał się ściągnąć, tamten drugi program nie. Chyba o to mi chodziło. Wypróbuję jeszcze AutoConnect, który mi ktoś polecił. W instalce AutoConnect Asquared Free wykrył trojana, więc nie wypróbuję tego programu.
rokko, ten program jest idealny. Ponownie łączy po przerwaniu połączenia, nie muszę wpisywać nazwy użytkownika i hasła i do tego nie wymaga instalacji. Bardzo dziękuję.
rokko, ten program jest idealny. Ponownie łączy po przerwaniu połączenia, nie muszę wpisywać nazwy użytkownika i hasła i do tego nie wymaga instalacji. Bardzo dziękuję.

Pozdrawiam, Joanna
-
- Reklama