Szukam programu, który zmienia pliki obrazu jpeg/jpg na któryś z tych rozszerzeń : .PXF, .POF, .PED, .KWK, .PSF, .PCH, .EMD, .DST, .TBF, .EMD, .ART, .PEC, .PES, .DSB, .DAT, .U, .SEW, .JEF, ,PCM, .PCS, .CSD, .PUM, .ARC, .PAT, .T15, .XXX, .HUS, .SHV, VIP, .VIP3, .DSZ, .Z. Szukałem na necie kilka godzin ale znalazłem 1 płatny
Poszukuję programu do zmiany formatu plików
-
kamast

Siema
Szukam programu, który zmienia pliki obrazu jpeg/jpg na któryś z tych rozszerzeń : .PXF, .POF, .PED, .KWK, .PSF, .PCH, .EMD, .DST, .TBF, .EMD, .ART, .PEC, .PES, .DSB, .DAT, .U, .SEW, .JEF, ,PCM, .PCS, .CSD, .PUM, .ARC, .PAT, .T15, .XXX, .HUS, .SHV, VIP, .VIP3, .DSZ, .Z. Szukałem na necie kilka godzin ale znalazłem 1 płatny
Jeżeli znacie program co otwiera obrazy jpg i można zapisać w którymś w wyżej wymienionym rozszerzeniu będę wdzięczny. Liczę na pomoc 
Ostatnio zmieniony 26 lis 2010, 10:18 przez XMan, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: korekta tytułu tematu, przeniosłem z działu Oprogramowanie --> Poszukiwanie
Powód: korekta tytułu tematu, przeniosłem z działu Oprogramowanie --> Poszukiwanie
- cosik_ktosik

- Kontaktowanie:
Z tego co widzę, każdy plik należy do jakiejś jednej konkretnej aplikacji, więc to raczej w niej trzeba otwierać.
-
stefan

Może Ci się nada Format Factory 2.50.
A w Komputer Świat 21/2010 jest prawdziwy "kombajn" do formatowania. Ale plików muzycznych i filmowych.
Pozdrawiam.
Stefan.
A w Komputer Świat 21/2010 jest prawdziwy "kombajn" do formatowania. Ale plików muzycznych i filmowych.
Pozdrawiam.
Stefan.
-
Fix00ser

-
kamast

Potrzebuje tego ponieważ program otwiera tylko takie rozszerzenia a ja potrzebuje programu co zmieni rozszerzenie na któreś z tych abym później mógł zmienić rozszerzenie na EXP
- rokko

- Kontaktowanie:
Sprawdź w XnView. On obsługuje różnorodne formaty może także któryś z tych wymienionych.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
kamast

Nie działa żaden z w/w programów.
-
dawidow

Ja osobiście używam do masowej zmiany nazw plików i folderów w tym jpg na inne Ant Renamer
otwierasz progsa wskazujesz co chcesz fotke lub cały folder potem zakładka Akcje wybierasz Zmiana rozszerzenia wpisujesz jakie sam,sama chcesz i w parę chwil masz przerobione
otwierasz progsa wskazujesz co chcesz fotke lub cały folder potem zakładka Akcje wybierasz Zmiana rozszerzenia wpisujesz jakie sam,sama chcesz i w parę chwil masz przerobione
-
- Reklama