program do czyszczenia rejestru i komputera.
-
Witam, jak powyżej napisałem. Poszukuje dobrego programu do głebokiego oczyszczenia komputera. Używałem CCleaner, ale chciałbym coś lepszego(program który lepiej oczyści mojego kompa) próbowałem instalować Eusing Free Registry Cleaner. ale się nie da. Mam win7 x64 dzięki za pomoc.
- seba86mu
Adriano112 pisze:próbowałem instalować Eusing Free Registry Cleaner. ale się nie da.
Jak to się nie da ?
Adriano112 pisze:Poszukuje dobrego programu do głebokiego oczyszczenia komputera.
Odkurzacz 13 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- XMan
Na Windows XP czyszczę kolejno po odinstalowaniu programów:
1. CCleaner.
2. Eusing Free Registry Cleaner.
3. Ręcznie pozostałości w Edytor rejestru po wpisaniu w Start --> Uruchom --> regedit OK lub Enter
(dla zaawansowanych).
4. Ponownie CCleaner oraz Eusing Free Registry Cleaner.
5. Jeżeli jest wszystko OK to usuwam wszystkie punkty przywracania systemu, używam ponownie CCleaner
i tworzę nowy punkt przywracania systemu.
Ciekawe dlaczego, z tego co wiem to powinien działać na Twoim systemie ?
1. CCleaner.
2. Eusing Free Registry Cleaner.
3. Ręcznie pozostałości w Edytor rejestru po wpisaniu w Start --> Uruchom --> regedit OK lub Enter
(dla zaawansowanych).
4. Ponownie CCleaner oraz Eusing Free Registry Cleaner.
5. Jeżeli jest wszystko OK to usuwam wszystkie punkty przywracania systemu, używam ponownie CCleaner
i tworzę nowy punkt przywracania systemu.
próbowałem instalować Eusing Free Registry Cleaner. ale się nie da.
Ciekawe dlaczego, z tego co wiem to powinien działać na Twoim systemie ?
-
na koniec instalacji wyskakuje mi żle przypisana nazwa... tylko tyle zapamiętałem bo to tylko mrygnie na chwile i wszystko się wyłącza.
- XMan
Sprawdzałeś pobranie programu za pomocą innej przeglądarki lub z innej strony lub ze strony producenta ?
-
tak ,teraz mi się udało. odznaczyłęm ostatnia opcje i pomyślnie zakończyło instalacjie. ps. dużo ramu zabiera. w tej chwili wacha się od 59 do 64 %. sprawdzałęm w procesach i nic takiego nie widze co by mogło zabierać. a mam uruchomione Eusing Free Registry Cleaner, chrome,gg,play online,advence system care + usługi systemowe.
-
- deFco247
- Kontaktowanie:
Ile go w ogóle masz?dużo ramu zabiera. w tej chwili wacha się od 59 do 64 %
Uruchamiałeś Menadżer Zadań jako Administrator? Domyślnie na Vista/7 wyświetla on tylko procesy uruchomione z konta, na którym jesteś zalogowany.sprawdzałęm w procesach i nic takiego nie widze co by mogło zabierać.
Jeśli będzie to jeden proces svchost.exe, to spróbuj wyłączyć usługę Wstępne ładowanie do pamięci (potencjalnie może to przyspieszyć start systemu, ale spowolnić start programów uruchamianych po nim).
-
mam 4gb ramu uruchamiałem normalnie menadzera zadań. odinstlowałem program i jest juz dobrze.
-
- Reklama