Witam
poszukuję programu, działającego w Win 7 x64, który indeksowałby i pozwalał na wyszukiwanie oprócz plików również folderów. Chodzi o to, że mam sporo różnych dokumentów na dysku i znam tylko nazwy folderów w jakich one się znajdują a większość programów indeksujących wyszukuje tylko pliki a nie foldery. Program wyszukujący wbudowany w system kiepsko sobie z tym radzi. Najbardziej odpowiadało by mi coś w stylu Google Desktop gdyby ten potrafił wyszukiwać również po nazwie folderu a nie tylko pliku.
Program do indeksowania i wyszukiwania folderów
-
- rokko
- Kontaktowanie:
Ja używam do wyszukiwania Agent Ransack, opisywałem go kiedyś, artykuł znajdziesz na naszym portalu => http://www.hotfix.pl/wyszukiwanie-plikow-lub-folderow-w-windows-a312.htm
Jeżeli chodzi o aplikacje, które bazują na indeksie zobacz Everything.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jeżeli chodzi o aplikacje, które bazują na indeksie zobacz Everything.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Dzięki bardzo, programy super właśnie o coś takiego mi chodziło
-
- Reklama