Program do indeksowania i wyszukiwania folderów

Szukasz programu, pisz tutaj
sonny

Użytkownik

Post06 sty 2011, 11:43

Witam
poszukuję programu, działającego w Win 7 x64, który indeksowałby i pozwalał na wyszukiwanie oprócz plików również folderów. Chodzi o to, że mam sporo różnych dokumentów na dysku i znam tylko nazwy folderów w jakich one się znajdują a większość programów indeksujących wyszukuje tylko pliki a nie foldery. Program wyszukujący wbudowany w system kiepsko sobie z tym radzi. Najbardziej odpowiadało by mi coś w stylu Google Desktop gdyby ten potrafił wyszukiwać również po nazwie folderu a nie tylko pliku.

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

Post06 sty 2011, 12:18

Ja używam do wyszukiwania Agent Ransack, opisywałem go kiedyś, artykuł znajdziesz na naszym portalu => http://www.hotfix.pl/wyszukiwanie-plikow-lub-folderow-w-windows-a312.htm

Jeżeli chodzi o aplikacje, które bazują na indeksie zobacz Everything.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

sonny

Użytkownik

Post09 sty 2011, 16:08

Dzięki bardzo, programy super właśnie o coś takiego mi chodziło

• Reklama

Wróć do „Poszukiwanie”