Czy windows 10 ma jakiś program do odtwarzania filmów DVD z płyty ? Tak, żeby nie trzeba było instalować czego dodatkowego. Podobno jest darmowy windows dvd player ale nie wiem czy to prawda. Jeśli niema to jaki program do oglądania filmów byście mi mogli polecić ?
Zainstalowałem kmplayer 3.0.30 bez dodatkowych kodeków i próbuje wlaczyć ten film z plyty z folderu video_ts i niechce mi się film wlaczyc. Mam czarny obraz w kmplayer i pisze "rozpocznij odtwarzanie".
Nie instalowałem po drodze zadnych kodeków w trakcie instalacji kmplayer. Czysty tylko sam odtwarzacz kmplayer zainstalowałem i film nie idzie. Może mi ktoś pomoc ?
Program do odtwarzania filmów
- Wojownikz
Zainstaluj kodeki.
Nie wiem jak z windowsem 10 ale powinien mieć Windows media player
Nie wiem jak z windowsem 10 ale powinien mieć Windows media player
-
Ma windows media player tylko mam nie zainstalowany z tego względu, że nie wiem czy nie podmieni mi plików na swoje bo gdy zainstaluje ten program przy ustawieniach zalecanych to program windows media player stanie się automatycznie moim domyślnym programem. Nie wiem czy to dobrze ?
- Wojownikz
Tak stanie się domyślnym ale możesz to łatwo zmienić 

-
A powiesz mi jak to zmienić ? jeśli możesz ?
- Wojownikz
Dobrze 
Masz jakiś filmik, klikasz ppm otwórz za pomocą i tam jest wybierz program domyślny i możesz wybrać
Do oglądania polecam Media Player Classic Home Cinema a kodek to K-lite codec pack (musisz pobrać)

Masz jakiś filmik, klikasz ppm otwórz za pomocą i tam jest wybierz program domyślny i możesz wybrać
Do oglądania polecam Media Player Classic Home Cinema a kodek to K-lite codec pack (musisz pobrać)

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2017, 20:40 przez Wojownikz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
i tylko tyle 

- Wojownikz
-
Dziekuje bardzo za pomoc. A co lepsze windows media player czy ten co mi Ty podałeś ?
- Wojownikz
Mam taki filmik na którym nie było słychać dzwięku a jak zainstalowałem te program i te kodeki wszystko było ok więc polecam Media Player Classic Home Cinema ale jak zainstalujesz kodeki to również obędzie sie bez tego programu
- XMan
Oprócz powyższego polecam jeszcze SMPlayer:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Mi odtwarza wszystko: KMPlayer do pobrania tu: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- hirud
- Kontaktowanie:
A ja polecam BESTplayer. Jest darmowy, do tej pory odtwarzał mi wszystko bez problemów, wystarczy ściągnąć i włączyć. Bez instalacji śmiga ;]
-
- Reklama