Witam.
Poszukuje polskiego dosyć prostego w obsłudze a zarazem rozbudowanego programu do prowadzenia firmy.
Chodzi tu o sklep z paszami dla zwierząt
program musi spełniać takie zadania:
- spis ilościowy znajdujących się rzeczy na magazynie
- możliwość łatwej aktualizacji o wiele produktów ( dostaje dostawe iwpisuje wszystko a on automatycznie dodaje ilości produktów i zmienia cene)
- szybki podgląd na cene i ilość
- drukowanie faktur VAT z danymi firmy oraz ewentualnie logo
Mile widziany byłby również dodatek umożliwiajacy drukowanie dziennych, tygodniowych obrotów i sam liczący ile podatku vat.
Jeżeli chodzi o cenę to wiadomo najlepiej darmowy albo jakiś tani.
Pozdrawiam
Program do prowadzenia firmy
- rokko
- Kontaktowanie:
Dla Linux - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dla Windows - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Kolejny dla systemu Linux - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Sporo tego typu oprogramowania Masz w sieci, zobacz -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dla Windows - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Kolejny dla systemu Linux - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Sporo tego typu oprogramowania Masz w sieci, zobacz -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Zaraz sobie sprawdzę ten invoicer
Wiem że jest dużo tych programów ale mi chodzilo o konkretne przykłady sprawdzonych programów.
Ale dzięki za linki i czekam na propozycje programów
Wiem że jest dużo tych programów ale mi chodzilo o konkretne przykłady sprawdzonych programów.
Ale dzięki za linki i czekam na propozycje programów

-
- Reklama