Poszukuję programu do robienia wozówek autobusowych i tramwajowych. Wozówki to jest to co ma każdy kierowca na swoim pulpicie i nie jest to rozkład jazdy.
----------------------------
Edytowałem tytuł.
seba86mu

Program do tzw. wozówek dla kierowców komunikacji miejskiej.
- 
				Alden

- Misiek1212

- Kontaktowanie:
Program do wozówek
Nic nie znalazłem na ten temat, i nic o tym że coś takiego, chodziarz istnieje więc. Moje zdanie jest nie ma takiego czegoś.  chyba że coś znajdę to podam
 chyba że coś znajdę to podam

chyba że coś znajdę to podam
 chyba że coś znajdę to podamNajwiększą katastrofą programistów było stworzenie AQQ 

- 
				Alden

Program do wozówek
Jest Busman, ale to jest płatny program. Wozówka to jak  mówię: ustala dla kierowcy rozkład jazdy na konkretne przystanki 

- Misiek1212

- Kontaktowanie:
Program do wozówek
Jeżeli jest taki program, to bardzo małej ilości, i na pewno mają tylko nie liczni, dlatego nie ma na internecie ciągle, mi na słowo wozówka, wyskakują wyniki dla cegieł itp... 
A tak z ciekawości to jesteś kierowcą, autobusu czy coś, w tym stylu bo ja też idę, mniej więcej na taki zawód.
  bo ja też idę, mniej więcej na taki zawód.

A tak z ciekawości to jesteś kierowcą, autobusu czy coś, w tym stylu
 bo ja też idę, mniej więcej na taki zawód.
  bo ja też idę, mniej więcej na taki zawód.Największą katastrofą programistów było stworzenie AQQ 

- 
				Alden

Nie jestem, ale zamierzam nim być :] Skoro idziesz na kierowcę autobusu to warto wiedzieć czym jest wozówka 

- Misiek1212

- Kontaktowanie:
Ja właśnie nie idę, w kierunku zbytnio kierowca autobusu, tylko na kierowce tira. W te wakacje będę robił prawo jazdy na B i C i później, jeszcze wyżej tylko mnie zastanawia czy muszę mieć ukończony kurs przewóz osób i rzeczy.  

Największą katastrofą programistów było stworzenie AQQ 

- seba86mu

Misiek1212 pisze:tylko mnie zastanawia czy muszę mieć ukończony kurs przewóz osób i rzeczy.
Jeżeli chcesz być zawodowym kierowcą TIR-a (C+E), to oczywiście, że musisz posiadać ADR-y.
Do tego dochodzi świadectwo kwalifikacji wstępnej, jak pisałem już w poście wyżej.
Żaden pracodawca bez tego Cię nie przyjmie. Poza tym ponad 90% pracodawców poszukuje pracowników z kilkuletnim doświadczeniem w prowadzeniu ciężkich pojazdów, a nie świeżo upieczonych kierowców, którzy w jednym roku zrobili wszystkie kategorie, a jeździć i tak nie potrafią.
- Misiek1212

- Kontaktowanie:
Nie seba mnie źle zrozumiałeś ;]chodzi mnie, o C czy muszę mieć ten kurs przewozu osób, i rzeczy bo od czegoś trzeba oczywiście. Zacząć chce dlatego zrobić C i zatrudnić się w jakieś firmie a później np: po 3lat zrobić na tira 

Największą katastrofą programistów było stworzenie AQQ 

- 
				- Reklama