cześć poszukuję programu zero-osn w wersji polskiej, może być demo.
Na praktykach zamiast uczyć mnie normalnego programowania to kurde muszę pisać programy do obrabiarek sterowanych numerycznie w tym programie. Nie idzie mi za dobrze i chciałem sobie trochę poćwiczyć, bo na samą nazwę tego programu cholera mnie bierze.
Program zero-osn w wer. Pol może być demo
- mint1991
- Kontaktowanie:
- rokko
- Kontaktowanie:
Nie widzę żeby choćby demo udostępniali, lecz z tego co można przeczytać, można zwrócić się do producenta z prośbą o jego nieodpłatne udostępnienie do celów edukacyjnych.
Kod: Zaznacz cały
http://www.cnc.info.pl/topics51/zero-osn-vt4752,20.htm
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- mint1991
- Kontaktowanie:
Zgadza się. W odpowiedzi otrzymałem wiadomość, że muszę podać numer licencji, która została udostępniona placówce i tu jest problem CKP odmówił gdyż to samo mogę zrobić na miejscu. Na pytanie kiedy jeżeli pracownia jest zajęta cały tydzień, a na dodatek dojeżdżam ponad 50 km. nie otrzymał odpowiedzi.
Napisałem wiadomość do organu wydającego licencje, żeby udostępnili program na kilka dni. Czekam na odp.
jeżeli ktoś by znalazł jednak jakiś link to bardzo proszę o jego podanie.
Napisałem wiadomość do organu wydającego licencje, żeby udostępnili program na kilka dni. Czekam na odp.
jeżeli ktoś by znalazł jednak jakiś link to bardzo proszę o jego podanie.
- stilio
Z Google wynika że pewnego źródła downloadu nie ma, po prostu producent normalnie nie udostępnia tego softu. A tak ogólnie wujek gogiel mówi że programik można na torrentach znaleźć
Tylko trzeba sobie zdawać sprawę że kto wie co w programie siedzi.

- mint1991
- Kontaktowanie:
wiem co wujek google mówi, wiem że jest na torrentach, ale niestety - lipa.
Po za tym ściąganie z torrentów jest nie legalne

Po za tym ściąganie z torrentów jest nie legalne

- stilio
A czy ja mówię abyś z torrentów coś pobierał :> Napisałem tylko że sporo linków w Google do torrentów prowadzi. Najlepiej daj sobie na wstrzymanie i poczekaj co ci odpowiedzą. Może uda się i udostępnią program, w końcu to przecież jest też pewna promocja swoich produktów, jak ludzie nie będą znali tego, nie będą po prostu używać i jeszcze producent na tym straci.
- mint1991
- Kontaktowanie:
No ja wiem, że nic takiego nie mówisz, przecież nic ci ie zarzucam
.
Przeczytaj uważnie to co napisałem wcześniej. Napisałem tam już jak wygląda sprawa ze strony producenta, a jak ze strony CKP. Dlatego też powstał ten temat, żeby znaleźć jakąś wersje demo.

Najlepiej daj sobie na wstrzymanie i poczekaj co ci odpowiedzą.
Przeczytaj uważnie to co napisałem wcześniej. Napisałem tam już jak wygląda sprawa ze strony producenta, a jak ze strony CKP. Dlatego też powstał ten temat, żeby znaleźć jakąś wersje demo.
-
Ja posiadam program ZERO-OSN w polskiej wersji językowej .
Wersja Pełna, jak coś to piszcie na gg *******.
PW lub GG umieść/wpisz pod awatarem.
Chcesz sprzedać to od tego jest dział Giełda
XMan.
Wersja Pełna, jak coś to piszcie na gg *******.
PW lub GG umieść/wpisz pod awatarem.
Chcesz sprzedać to od tego jest dział Giełda
XMan.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2010, 12:24 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunąłem numer GG
Powód: usunąłem numer GG
-
witam Panie Houdini26 mam prosbe podaje swoje gg [ciach] prosze o konetkt bo tez lipa u mnie cienko z programowaniem w osn i przydalo by sie cos pocwiczyc a nie ma jak wiem ze temat dawno utworzony ale licze na odp.jestem nowy wiec na pw nie moge pisac
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2011, 19:53 przez greh, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunięto dane kontaktowe. Od tego jest priv.
Powód: Usunięto dane kontaktowe. Od tego jest priv.
-
- Reklama