Przypominacz emailowy
-
Przypominacz emailowy
Czy sa prgramiki które pokazyją duże ruchome ikonki gdy pojawi sie email. Nie koniecznie będące programem emailowym. 

- deFco247
- Kontaktowanie:
Przypominacz emailowy
Korzystałem kiedyś z tego: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Nie pamiętam jednak, czy posiada taką akurat opcję (jak dla mnie taka wielka animowana ikona na pulpicie byłaby zbyt irytująca).
Nie pamiętam jednak, czy posiada taką akurat opcję (jak dla mnie taka wielka animowana ikona na pulpicie byłaby zbyt irytująca).
Ostatnio zmieniony 06 lip 2011, 13:05 przez deFco247, łącznie zmieniany 1 raz.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Przypominacz emailowy
Myślę, że jest i trzeba by było szukać w specjalistycznych oprogramowaniach dla osób niedowidzących.
-
Przypominacz emailowy
No dobrze może 3X mniejszy, ale ma wychodzić na srodku ekranu lub w inny sposób by był widoczny 

- XMan
Przypominacz emailowy
Słyszałem że p/w PopTray jest dobry :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jeszcze inne które możesz sprawdzić :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - wersja testowa v37.04 RC4
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników dla nowej wersji GG - w starej wersji była wtyczka EMChecker
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników + inne komunikatory
Może nie wszystkie powiadamiają na środku ekranu ale na pewno w trayu oraz głosowo.
Jeszcze inne które możesz sprawdzić :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - wersja testowa v37.04 RC4
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników dla nowej wersji GG - w starej wersji była wtyczka EMChecker
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników + inne komunikatory
Może nie wszystkie powiadamiają na środku ekranu ale na pewno w trayu oraz głosowo.
-
Przypominacz emailowy
Widze ze nie ma takiego programiku. Takie rzeczy ja sprawdzałem 10 na dzień. Pisze tu by otrzymać odpowiedz. Niema takiego programu.......niewiemy czy jest taki program ......lub........konkretny link z takowym sprawdzonym programem.
- XMan
Przypominacz emailowy
@jacekp:
Z tego wynika że nie Ty ale my musimy sprawdzić te programy.
Tak mówisz jak mój kolega w wojsku "Kupiłem czekoladkę tylko nie wiem czy dobra i boję się jeść".
Co kupił czekoladę /chował/ to wcześniej zdążyliśmy zjeść i nigdy nie sprawdził czy dobra
Chcesz mieć "małpę" na środku ekranu czy inne ?
W/w programy wyświetlają informacje graficzne o otrzymanym e-mailu i do tego masz informacje głosowe.
Jak masz słaby słuch to prześlę "syrenę" z mojej remizy OSP
/właśnie wyją na ćwiczenia, będą zawody w niedzielę/.
Sprawdź :
Z tego wynika że nie Ty ale my musimy sprawdzić te programy.
Tak mówisz jak mój kolega w wojsku "Kupiłem czekoladkę tylko nie wiem czy dobra i boję się jeść".
Co kupił czekoladę /chował/ to wcześniej zdążyliśmy zjeść i nigdy nie sprawdził czy dobra

Chcesz mieć "małpę" na środku ekranu czy inne ?
W/w programy wyświetlają informacje graficzne o otrzymanym e-mailu i do tego masz informacje głosowe.
Jak masz słaby słuch to prześlę "syrenę" z mojej remizy OSP

/właśnie wyją na ćwiczenia, będą zawody w niedzielę/.
Sprawdź :
- greh
- Kontaktowanie:
Przypominacz emailowy
Polecam instalację Thunderbirda, skonfigurowanie na ile kont pocztowych się tam chce i instalację dodatku (rozszerzenia, wtyczki) FireTray. Oto wersja dla Windows: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Po otrzymaniu wiadomości ikona Thunderbirda umieszczona w zasobniku systemowym zmieni się w żółtą tabliczkę z liczbą odebranych wiadomości. Kolory czcionki (domyślnie czarny) i tła (domyślnie żółty) można dowolnie modyfikować w ustawieniach wtyczki. Niestety wtyczka ta nie jest przyjazna słabo widzącym, gdyż wyświetla jedynie informację w zasobniku i mały komunikat z tematem otrzymanego maila i adresem na który mail przyszedł.
Po otrzymaniu wiadomości ikona Thunderbirda umieszczona w zasobniku systemowym zmieni się w żółtą tabliczkę z liczbą odebranych wiadomości. Kolory czcionki (domyślnie czarny) i tła (domyślnie żółty) można dowolnie modyfikować w ustawieniach wtyczki. Niestety wtyczka ta nie jest przyjazna słabo widzącym, gdyż wyświetla jedynie informację w zasobniku i mały komunikat z tematem otrzymanego maila i adresem na który mail przyszedł.
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
-
- Reklama