rekrutacja JavaScript
-
rekrutacja JavaScript
Proszę o radę doświadczonych rekruterów jak najlepiej i najsprawniej przeprowadzić rekrutację na stanowisko programisty JavaScript. Chodzi o dokonanie preselekcji i odstrzał jakiejś połowy cv (całość to będzie jakieś 150 cv jak podejrzewam). Myślałem, by zlecić rekrutację jakiejś firmie doradztwa pers, ale nie jestem do tego pomysłu przekonany. Jeśli z własnego doświadczenia macie pewne sugestie, będę wdzięczny za podpowiedzi.
- lewy
rekrutacja JavaScript
hmm, JavaScript. Mail z poleceniem napisania jakiegoś modułu. Najszybsza realizacja+najszybsze działanie+umiejętność poszukiwania rozwiązań+jakość kodu, przemnożona razy wagi=WINNER.
-
rekrutacja JavaScript
a czy ktos z was próbował może tych testów z testcv. com? czy są to dobre testy?
-
rekrutacja JavaScript
nie znam osobiście tej strony o której piszesz, bo generalnie nigdy nie korzystałem z testów podczas rekrutacji. Ale widzę, ze mają niezly wybór i z opisu testów wygląda na ciekawą sprawę. Jak wypróbuję, to powiem cos wiecej..
-
- Reklama