Skrzynki pocztowe godne polecenia - płatne.

Szukasz programu, pisz tutaj
Awatar użytkownika
LucaS

VIP

Post22 gru 2008, 21:35

Witam. Wkurza mnie już poczta o2.pl bo codziennie dostaję po kilka reklam - gdyby nie to byłoby świetnie.
Jest wiele darmowych serwisów oferujących skrzynki mailowe, ale własnie każde wysyłaja reklamy, jedne z większą częstotliwością (o2 tutaj chyba "wygrywa"), jedne z mniejszą. No ale nie przekłada się to też na jakość dlatego myślę nad płatną skrzynką gdzie mam zapewniony profesjonalizm. Mile widziana opłata z góry na rok a także miesięczne opłaty SMS'em (Premium SMS).
Macie coś godnego do polecenia? Wiem, google znają odpowiedź, ale chcę poznać opinię na dany serwis od osób, które korzystają na codzień, może ktoś się tutaj taki znajdzie... ;-)

Pojemność mnie w sumie nie obchodzi, nie będę przecież używał tego maila do wysyłania całych filmów czy płyt muzycznych, a jedynie wiadomości z obrazkami czy załączanikami typu PDF czy DOC.
Bardziej zależy mi na szybkości, przejrzystości konta czy też brakiem reklam.

pzdr.
LucaS
Ubuntu 8.10

Awatar użytkownika
QWAK

VIP

Post22 gru 2008, 21:45

A nie lepiej darmowy Gmail.com? Ja mam 2 konta, pierwsze na o2 na spam i całą reszte :) a drugie na gmailu.

Cube

Użytkownik

Post28 gru 2008, 14:15

Polecam gmaila, nie mam tam w ogóle spamu. Mam też na onecie, ale tam ciągle przysyłają mi kupę syfu.

Awatar użytkownika
LucaS

VIP

Post28 gru 2008, 20:10

Gmail jak dla mnie to przereklamowane ścierwo, krótko mówiąc. Miałem dwa konta i nie mam zamiaru tam wracać. To, że nie ma w ogóle spamu to chyba jak w ogóle ze skrzynki nie korzystacie, bo ja miałem od cholery, mimo że nie rejestrowałem się na niego na forach.
Ubuntu 8.10

Awatar użytkownika
xaroski

Użytkownik

Post28 gru 2008, 21:01

G-mail jest ok' ale trzeba skorzystać jeszcze z "programu pocztowego " i uważać gdzie się podaje adres.

koper

Stały bywalec

Post25 lip 2012, 09:36

FREE.OS.PL

• Reklama

Wróć do „Poszukiwanie”