Szukam programu do edycji podpisu na forum

Szukasz programu, pisz tutaj
Awatar użytkownika
manitu

Użytkownik

Post29 wrz 2012, 18:14

Witam. Poszukuję jakiegoś darmowego i funkcjonalnego programu na potrzeby edycji podpisów na forum. Czy do tego celu są jakieś specjalne edytory graficzne, czy też można tutaj skorzystać z każdego, dowolnego programu do edycji grafiki ?
Dokładnie chodzi mi o wczytywanie obrazków czy zdjęć (także animowanych), lub linków. Wiem, że tutaj należy korzystać ze znaczników edytora forum, ale chodzi o głównie o rozmiar pliku. :)

Przy okazji: jaki jest max dozwolony rozmiar w dpi lub B podpisu na tym forum ? Bo czytam dokładnie regulamin, ale tam chyba nie jest to sprecyzowane ?
W Panelu użytkownika jest tylko mowa o max liczbie znaków. ;)

Awatar użytkownika
lewy

Ekspert

Post29 wrz 2012, 20:38

Zobacz w dziale o forum: http://forum.hotfix.pl/o-forum/umieszczanie-linkow-reklamowych-w-podpisie-t3821.html

Sam podpis może mieć max 310 znaków.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2012, 20:38 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiam link (był obcięty)

Awatar użytkownika
manitu

Użytkownik

Post29 wrz 2012, 20:42

Szukałem w dziale O forum, w regulaminie: ogloszenia/regulamin-forum-oraz-serwisu-hotfix-pl-t11.html, oraz w tym temacie: o-forum/umieszczanie-linkow-reklamowych-w-podpisie-t3821.html, ale tam nic nie jest wyszczególnione o gabarytach tych plików graficznych czy też linków.
Nie wspominam nic o reklamach czy innych formach komercji. Nie te zdecydowanie odrzucam. Nie są mi potrzebne.

Tak jest też zapis o max 310 znakach, ale to zdaje się tylko dla podpisów tekstowych ? A graficzne ?

Jeżeli natomiast chodzi o ten edytor, może być jakikolwiek czy specjalny, lepszy :?:

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2012, 22:04

Jest gdzieś opisane ale nie pamiętam gdzie. Obrazki 500x140 to max. Maksymalna długość tekstu to 310 znaków, a zatem ze wszystkimi uśmieszkami, linkami, kodami obrazów nie może tego przekroczyć.

Obrazki praktycznie dowolne: jpg, png, gif
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Poszukiwanie”