szukam programu do przechwytywania obrazu z kamer

Szukasz programu, pisz tutaj
piotreku6

Użytkownik

szukam programu do przechwytywania obrazu z kamer

Post20 lip 2012, 13:10

witam mam taki problem a mianowicie szukam konkretnego programiku którego kiedyś byłem użytkownikiem.. był to płatny programik z 30 dniową wersją testową która właśnie wtedy wykorzystałem i z dalszego użytkowania już płatnego zrezygnowałem i teraz niestety nie pamiętam jego nazwy.. był to programik do przechwytywania obrazu z kamerki z różnych stron czatów itd, robienie screenów można nim było tez pobierać filmiki z różnych stron np youtube.. zapisywał to wszystko w formacie .flv.. był na tyle fajny że nasza praca ograniczała się tylko do naciśnięcia małej ikonki w rogu danego obrazu z kamerki czy filmiku a programik już sam ten filmik lub kamerkę pobierał i zapisywał nam na dysku.. nie było trzeba nawet oglądać danej kamerki czy filmiku.. można było spokojnie wyłączyć stronę czy tez skype.. a programik i tak pobierał.. i można było na raz pobierać mnóstwo tych filmików czy tez kamer.. poświeciłem sporo czasu i wysiłku na odnalezienie tego programu niestety bez skutku.. pobrałem ich mnóstwo niestety żaden nie był moim programem.. bo właśnie mój był na tyle fajny ze uruchamiał się sam przy starcie systemu.. nie wyskakiwały żadne okna.. i nasza praca ograniczała się tylko do naciśnięcia tej ikonki nad obrazem filmiku czy kamerki.. i można było zająć się czymś innym wyłączyć internet a programik pobierał.. no a niestety w innych programach trzeba go włączyć ustawić odpowiednie parametry odpowiednią wielkość nagrywanego obszaru włączyć nagrywanie i ciągle oglądać to co chcemy nagrać.. wiec zajmuje to dosyć dużo czasu i niestety jesteśmy ograniczeni do oglądania tylko tego nagrywanego obszaru.. wiec prosił bym o pomoc w odnalezieniu tego mojego programu.. wiem że może nie opisałem tego "fachowo" no ale jestem kucharzem a nie informatykiem hehe..

• Reklama

Wróć do „Poszukiwanie”