Witam:)
Poszukuje programu do wyświetlenia temperatury procka i karty graficznej w czasie gry w prawym górnym lub lewym rogu.(fajnie by było jakby jeszcze było szybkość wiatraków i wykorzystanie sprzętu).Proszę o pomoc
Właśnie o to mi chodzi==>> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-- 06 sty 2013, 15:45 --
??
Temperatura CPU i GPU w grach. Jaki program?
-
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Wiem ze przy włączonym programie do nagrywania gry były takie liczniki, hm... sprawdz czy program PlayClaw takiego czegos nie pokazuje ale nie wiem czy to cię zadowala 

Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- LupeR
Właśnie o to mi chodzi==>> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
To program MSI Afterburner,ale to jest program do kart graficznych firmy MSI,albo Riva Tuner.

PlayClaw wyświetla tak:

Można też programami Aida i Everest,one także mają wyświetlanie OSD w czasie grania.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
Program do nagrywania wyswietla FPS ale znalazłem film(tylko cały obejrzyj) ktory pokazuje co i jak zrobić.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Everast działa bez problemu ale riva cos szwankuje. Jak zainstalowałem rive wyskoczyły 2 komunikaty ==>> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników następnie w oknie dialogowym Warning! kliknałem OK i wyskoczył nastepny komunikat ==>> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników .Proszę o pomoc
-- 06 sty 2013, 22:08 --
to nie jest program msi tylko połaczenie everast z riva tuner:) i ten program nie jest tylko dla kart MSI:) ja mam np program Evega Precision X a mam karte Firmy HIS HD 6870. Przeczytaj i obejrzyj filmik to co jest u góry bo błedy są moze bedziesz wiedział o co kaman
MSI Afterburner wyświetla tylko dane o karcie graficznej nic nie ma o procku.
-- 07 sty 2013, 18:45 --
Dobra już mam tylko inaczej zrobione Evega Precision X + HW ==>> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników . Jak ktoś chętny piszcie a wyjaśnie co i jak;)
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Everast działa bez problemu ale riva cos szwankuje. Jak zainstalowałem rive wyskoczyły 2 komunikaty ==>> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników następnie w oknie dialogowym Warning! kliknałem OK i wyskoczył nastepny komunikat ==>> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników .Proszę o pomoc
-- 06 sty 2013, 22:08 --
to nie jest program msi tylko połaczenie everast z riva tuner:) i ten program nie jest tylko dla kart MSI:) ja mam np program Evega Precision X a mam karte Firmy HIS HD 6870. Przeczytaj i obejrzyj filmik to co jest u góry bo błedy są moze bedziesz wiedział o co kaman
MSI Afterburner wyświetla tylko dane o karcie graficznej nic nie ma o procku.
-- 07 sty 2013, 18:45 --
Dobra już mam tylko inaczej zrobione Evega Precision X + HW ==>> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników . Jak ktoś chętny piszcie a wyjaśnie co i jak;)
- LupeR
ten program nie jest tylko dla kart MSI
Tak,masz rację,pomyliło mi się z innym programem.
Evega Precision X + HW
Ja mam MSI Afterburner + Aida64(tak to wygląda u mnie) => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
O FPS jeszcze dodam
Stąd brałeś ==>> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Powiedz mi jeszcze jak ci sie to ładuje? Przed wejsciem do gry musisz włączyc msi a aida? bo ja tak
Jest jakis sposob na to ze jak właczam kompa zeby to bylo juz uruchomine?
-- 08 sty 2013, 00:30 --
Zrobiłem porównanie w temperaturach(głowny program RealTemp) z HW i AIDA . HW lepiej pokazuje temp niz aida, aida zawyza minimalnie a hw pokazuje to samo co real temp tylko troche wolniej ok 1 straty.

Powiedz mi jeszcze jak ci sie to ładuje? Przed wejsciem do gry musisz włączyc msi a aida? bo ja tak
-- 08 sty 2013, 00:30 --
Zrobiłem porównanie w temperaturach(głowny program RealTemp) z HW i AIDA . HW lepiej pokazuje temp niz aida, aida zawyza minimalnie a hw pokazuje to samo co real temp tylko troche wolniej ok 1 straty.
- LupeR
O FPS jeszcze dodam
Brałem stąd -->Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Powiedz mi jeszcze jak ci sie to ładuje? Przed wejsciem do gry musisz włączyc msi a aida?
MSI Afterburner i Aida64 ładują się u mnie wraz z systemem.Tak sobie zaznaczyłem w opcjach(Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników).
Jak chcesz żeby program startował z systemem,to zaznacz w ustawieniach tego programu opcję "Uruchom przy starcie systemu Windows"
EVGA Precision X => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
HWMonitor niestety nie ma opcji startu wraz z systemem.Możesz dodać go do folderu systemowego"Autostart" tak jak np. na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników filmie.Nie wiem czy zadziała.
Wiadomo że nie będzie identycznie w każdym programie

(Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników)
Zauważyłem że w pierwotnej formie Swojego postu zapytałeś po co mi podgląd na +12 V ? Odpowiadam: włączyłem z ciekawości jakie wartości będzie pokazywał i akurat na screenie zostało to uwiecznione.Napięcia sprawdza się oczywiście miernikiem elektronicznym.
-
- Reklama