Wykradanie archiwum Gadu Gadu (szybkie pobranie pliku)

Szukasz programu, pisz tutaj
andamel

Użytkownik

Wykradanie archiwum Gadu Gadu (szybkie pobranie pliku)

Post21 lip 2010, 08:07

witam.

potrzebuje program który zrobi mi takie coś: :D

podłącze Pen Drive do kompa/laptopa, kliknę w ikonę programu, a on skopiuję lub wyśle na e-mail dany plik <wcześniej po ustaleniu ścieżki lub automatycznie wykryje ten plik lub podobny>

np. potrzebuje GG archiwum z innego kompa, podłącze USB, kliknę na program, a on znajdzie ścieżkę do gg archiwum i mi wyśle plik na e-mail lub skopiuje na USB.

Jest coś takiego ? nie koniecznie do ściągnięcia, może komuś było coś takiego potrzebne i napisał program.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<trzeba było kontynuować naukę z języka programowania a nie iść na gastronomie :P >
Ostatnio zmieniony 21 lip 2010, 09:12 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

szybkie pobranie pliku

Post21 lip 2010, 09:11

Takie coś do napisania jest najłatwiej w batchu i pod konkretne zastosowanie.

Mimo wszystko z uwagi, że tego typu program jak sam wspomniałeś mógłby posłużyć do wykradania archiwum Gadu Gadu lub po modyfikacji plików konfiguracyjnych jestem zmuszony zablokować ten temat, aby nikogo nie kusiło podać rozwiązania ;)
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

• Reklama

Wróć do „Poszukiwanie”