Witam.
W jednym czasie mniej więcej pojawiły mi się takie oto problemy.
1. Ikona połączenia z Wi-Fi, podczas gdy laptop ma dostęp do neta, to cały czas przekreślone schodki, czyli tak jakby nie działał, wkurza mnie to strasznie.
2. Gdy wchodzę na yt i chce oglądnąć jakiś film/teledysk, zazwyczaj za pierwszym razem nie ma głosu, dopiero jak odświeżę stronę to działa normalnie.
3. Gdy bateria laptopa pada, nie słychać żadnego dźwięku ostrzegawczego, laptop po prostu się wyłącza.
Proszę o pomoc.
Mój laptop to Asus N55SF, Win 7 Home Premium 64bit.
-- 09 maja 2013, 14:22 --
Odświeżam
3 problemy, glos, bateria, ikona
-
odsyłam do helpa Asusowego.
strona 4390 w JPhp.courvier
strona 4390 w JPhp.courvier
-
Można jaśniej?
-- 12 maja 2013, 20:19 --
Refresh !
-- 23 maja 2013, 12:23 --
Odświeżam!
-- 12 maja 2013, 20:19 --
Refresh !
-- 23 maja 2013, 12:23 --
Odświeżam!
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
1. Ikona połączenia z Wi-Fi, podczas gdy laptop ma dostęp do neta, to cały czas przekreślone schodki, czyli tak jakby nie działał, wkurza mnie to strasznie.
Nie używasz jakiegoś programu ASUSa do zarządzania sieciami WiFi? Jak tak to on przejmuje władzę.
2. Gdy wchodzę na yt i chce oglądnąć jakiś film/teledysk, zazwyczaj za pierwszym razem nie ma głosu, dopiero jak odświeżę stronę to działa normalnie.
To może być wina konfliktu kodeków w systemie, warto tutaj je poczyścić, a na dodatek pełna aktualizacja Adobe Flash, Java, Silverlight i innych im podobnych technologii.
3. Gdy bateria laptopa pada, nie słychać żadnego dźwięku ostrzegawczego, laptop po prostu się wyłącza.
A bateria w ogóle ile trzyma bo może już dogorywa?
-
- Reklama