Witam,
Mam problem ze swoim laptopem, mianowicie laptop ma problemy żeby się włączyć. Muszę co najmniej 10 razy kliknąć przycisk POWER żeby załapał...Czasami przy próbie 30razy się nie chce włączyć, wtedy muszę wyjąć baterię na chwilę.Włożyć ją i znów po kliku razach się dopiero włącza.
Następna sprawa to nie ma opcji żeby się dziad "uruchomił ponownie". System się wyłącza, wszystko cacy ale kończy się na tym że zostaje czarny ekran i wtedy trzeba go ręcznie wyłączyć i potem znowu się męczyć żeby się uruchomił.
Kolejna sprawa to gdy kliknę "Zamknij" to laptop przechodzi jakby w stan Uśpienia. Ale jak już jest dajmy na to w tym stanie to nie mogę go później włączyć, znowu muszę wyjąć baterię, odczekać chwilę, włożyć i dopiero za którymś razem się uruchamia.
Dodam że laptop kiedyś "upadł niefortunnie". Przestał w nim działać napęd DVD, ma czasami problemy z wykryciem kamerki i ogólnie taki zamotany jest:/
Jakieś rady?
Acer Aspire 7520 nie chce się włączać
-
Acer Aspire 7520 nie chce się włączać
Ostatnio zmieniony 17 mar 2011, 23:26 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana tytułu
Powód: Zmiana tytułu
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Acer Aspire 7520 kilka problemów
Mam problem ze swoim laptopem, mianowicie laptop ma problemy żeby się włączyć. Muszę co najmniej 10 razy kliknąć przycisk POWER żeby załapał...Czasami przy próbie 30razy się nie chce włączyć, wtedy muszę wyjąć baterię na chwilę.Włożyć ją i znów po kliku razach się dopiero włącza.
Dodam że laptop kiedyś "upadł niefortunnie". Przestał w nim działać napęd DVD, ma czasami problemy z wykryciem kamerki i ogólnie taki zamotany jest:/
Szczerze mi to wygląda na uszkodzenie w środku. Może się tylko coś wypięło, może gdzieś lutowanie puściło. Jak dla mnie dobrze jakby go jakiś serwis/elektronik zobaczył.
-
- Reklama