Aces aspire 5742g.Problem z laptopem

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
kravensawyer

Użytkownik

Post18 lip 2011, 14:05

Witam
Mam problem z laptopem.Gdy mam zamiar ogladac 2 filmiki np;z youtuba jednoczesnie to lapek na chwile sie zacina,w filmikach pojawia sie zielony obraz i nic nie widac.Dzieje sie to jedynie gdy 2 filmiki ogladam przy tej samej jakosci np 360p lub 240p.Na dole pojawia sie komunikat sterowniki ekranu amd przestaly odpowiadac ale odzyskaly sprawnosc.Gdy w jednym filmiku zmienie jakosc na np 240 a drugi pozostaje bez zmian to ten problem nie wystepuje.W gry typu pes 2011,gta san andreas gram normalnie.Odinstalowalem steroniki od karty graficznej i zainstalowalem ze strony producenta ale nic to nie dalo.Nie wiem co moglbym jeszcze zrobic.Parametry mojego laptopa to; i3-370m,ati mobility radeon hd 5470,3gb ddr3 pamiec windows 7 64bit.Czytalem ze podobny komunikat wystepuje przy zle dobranych sterownikach ale uszkodzonej karcie graficznej.Jesli gdzies na forum byl poruszony ten sam problem to prosze o link.Jak zlamalem regulami to prosze o wyrozumialosc to moj pierwszy post na tym forum;p.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post18 lip 2011, 23:56

Witam, przeinstaluj jeszcze flasha.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”