Kod: Zaznacz cały
Event type: 1
Event source: volsnap
Event category: 0
Event code: 36
Date: 2010/07/14
Time: 20:47:09
Description:
Wykonywanie kopii w tle woluminu D: zostało przerwane, ponieważ nie można powiększyć magazynu kopii w tle z powodu limitu wprowadzonego przez użytkownika.
Zupełnie nie wiem o co chodzi. Mam problem z dyskiem D od jakiegoś czasu, jak włączam checkdisk i zaznaczam tylko opcję: automatycznie napraw błędy systemu plików, to chyba wszystko jest w porządku. Jak zaznaczam tą drugą, to pojawia się informacja, że system Windows nie może sprawdzić tego dysku, bo jest w użyciu i pyta czy chcę odinstalować ten wolumin, a po tym wszystkie dojścia do tego woluminu staną się nieprawidłowe. (Poza tym checkdisc ma problem ze sprawdzaniem dysku C, ono się nie kończy, bo ten program się wiesza. )
Na dysku D mam zaznaczone, żeby punkty przywracania systemu zajmowały jak najmniej miejsca na dysku. Czy to powoduje ten błąd?
Na dysku C, te punkty mają zajmować 5%.
Aha, jaka powinna być prawidłowa temperatura dysku w te upały? U mnie wynosi teraz: 47 stopni i chyba wzrasta. Komp teraz jest włączony od około godziny. (Pozostałe parametry są w normie.) Według ADM ta temperatura powinna wynosić poniżej 42 stopni.
Jakiś czas temu skanowałam kompa hd tune i on wówczas nie wykrył żadnych problemów, mimo że checkdisc źle działał.
Jeśli chodzi o hardware, to jestem zupełnie zielona.