Aktualizacja Eset

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
iska91

Użytkownik

Aktualizacja Eset

Post20 kwie 2012, 21:42

Od zawsze jak pamiętam komputerem moim zajmował sie mój brat, na szczescie/ nieszczescie pokłociłam się z nim i nie chce mi nic pomóc ;/ problem polega na tym ze skonczyła mi sie aktualizaja Eset(a) Smart Security 4 i nie wiem jak ją aktualizowac o co chodzi wg ani nic , jest mi potrzebna bo program ktory musze zainstalowac nie przejdzie inaczej ;/ zaznaczam ze nie znam zadnych haseł ;/ a jego złosc przytłacza mnie i moj laptop. pomocy?

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Aktualizacja Eset

Post20 kwie 2012, 22:04

iska91 pisze:problem polega na tym ze skonczyła mi sie aktualizaja Eset(a) Smart Security 4 i nie wiem jak ją aktualizowac o co chodzi wg ani nic ,

pewnie skonczyła sie licencja :) albo zakupujesz nową albo zmieniasz antywira na darmowego.

iska91 pisze: jest mi potrzebna bo program ktory musze zainstalowac nie przejdzie inaczej ;/

Jaki to program i dlaczego nie przejdzie :D

iska91

Użytkownik

Aktualizacja Eset

Post20 kwie 2012, 22:24

ona ligdy nie była płatna z tego co wiem , a program to "Q-sort"

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Aktualizacja Eset

Post20 kwie 2012, 22:30

iska91 pisze:ona ligdy nie była płatna z tego co wiem

Eset jest płatnym antywirusem któremu konczy się licencja, przy próbie aktualizacji nie wyskakuje okienko żeby wpisać nazwę użytkownika i hasło?

iska91 pisze:a program to "Q-sort"

Co konkretnie wyskakuje przy instalacji? Jeśli jakiś komunikat podaj jego treśc, próbowałas wyłączyć eseta przed zainstalowaniem programu?

• Reklama

Wróć do „Problemy”