Witam, mam problem z aktualizacja karty graficznej: intel(R) HD Graphics 8.15.10.2189, korzystam z windowsa 7 64- bit, nie moge znaleźć sterowników aby zauktualizować kartę graficzną. Problem pojawił się, gdy zainstalowałam scilaba. Po próbie wykonania jakiegokolwiek skryptu program sie zamyka i pojawia sie plik o nazwie np: hs_err_pid4936.log.
Mój wykładowca doradził mi aktualizację karty graficznej, próbowałam automatycznie wyszukac aktualizacje, ale wyswietla się komunikat, że sterownik jest aktualny. Czy jest mozliwe, że ta karta nie spelnia wymogów technicznych tego programu? Instalowałam wersję 5.4.0 i 5.2.2, zadna nie działa.
aktualizacja karty graficznej, scilab
- leon1956
aktualizacja karty graficznej, scilab
Witam . Tu powinny być . Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Być może należy też aktualizować Jave . Wskazuje na to pojawiający się " hs_err_pid4936.log " .
Być może należy też aktualizować Jave . Wskazuje na to pojawiający się " hs_err_pid4936.log " .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
-
- Reklama