seba86mu pisze: ALLPLayer żąda zapłaty za usługę aktualizacji / pobrania rzeczy które powszechnie dostępne są za darmo, jednak trzeba mieć tego świadomość, a jest niestety bardzo dużo ludzi, którzy nie maja takiej wiedzy.
Pięć osób się na to nie nabierze, ale dziesięć niestety tak.
Seba86mu , zgadzam się z Tobą, to wyłudzanie kasy.
Scripter1 pisze:Bzdura, jeśli ktoś nie pobrał jago kodeków ale ma w systemie kodeki na których jest on w stanie odtworzyć dany plik to nic nie "krzyczy" tylko odtwarza, wyłudzanie by było jakby bez tych kodeków nie chciał w ogóle działać.
Scripter1, nie zgadzam się z Tobą. Jak włączyłam AllPlayer, to od razu poinformował mnie, że brak jakiegoś kodeka, a potem wyświetlił mi listę rzekomo brakujących kodeków.
Co do reklam, to rzeczywiście one są tylko, jak oglądam filmy online. Producenci tego softu nie mają wpływu na reklamy w innych serwisach.
Scripter1 pisze: Tak, a jeśli wyłączysz tryb elite będzie on cały czas widoczny nawet przy ponownym uruchomieniu programu.
Mam włączony tryb elite, a za każdym razem, jak włączam AllPlayer, nie widać panelu sterującego. Może to, że używam teraz domyślnej skórki ma jakieś znaczenie?
XMan mam system 64-bitowy.
Jednak bardzo lubię AllPlayer i nie zamierzam z niego rezygnować.Zwłaszcza, że odtwarza video w dobrej jakości.
Oprócz próby wyłudzenia kasy, denerwują mnie również ciche aktualizacje. Na szczęście przy użyciu WinPatrol usunęłam je z autostart. Oby skutecznie.