Aqq nie uruchamia się.
- Agent P
Aqq nie uruchamia się.
Więc jak w temacie po ostatnim formatowaniu kompa postanowiłem zainstalować aqq i, jak to zawsze robiłem po instalacji uzywałem wcześniej skopiowanego folderu ze swoim profilem, ale tym razem program nie chce się uruchomić. Po zainstalowaniu normalnie się włącza mogę stworzyć nowy profil, ale po wklejeniu poprzedniego profilu wogóle sie nie włacza. Zauważyłem ze proces jest w menedzerze zadan, ale nic poza tym. Nigdy wczesniej takiego problemu nie miałem więc prosze o pomoc, bo zalezy mi na zachowaniu archiwum.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2013, 22:52 przez Agent P, łącznie zmieniany 1 raz.
- voluu
- Kontaktowanie:
Aqq nie uruchamia się.
To może spróbuj stworzyć na nowo profil a przekopiować sam plik z archiwum?
Przed formatem była ta sama wersja komunikatora?
Przed formatem była ta sama wersja komunikatora?

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
- Agent P
Aqq nie uruchamia się.
Próbowałem i na takiej samej, teraz pobrałem najnowszą i to samo. Co do pliku samego archiwum, próbowałem, wtedy niby się uruchamia ale zawiesza się na "zarówce".
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Aqq nie uruchamia się.
Może spróbuj poszukać starego AQQ a potem daj aktualizuj
- Agent P
Aqq nie uruchamia się.
No cóż pobrałem starszą wersje i dalej to samo, dziwne to jest bo nie raz i nie dwa tak robiłem i było w porządku. Chyba po prostu musze sobie dać spokój z tym archiwum. 

- lewy
Aqq nie uruchamia się.
W jaki sposób przywracasz profil?
- Agent P
Aqq nie uruchamia się.
Zawsze przed formatem kopiuje folder z profilem na pena i po formacie instaluje aqq i wklejam folder z powrotem.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Aqq nie uruchamia się.
Faktycznie dziwne, bo ja też tak robię. A Masz kopię innego profilu, który działał już kiedyś po przywróceniu?
Jak tak to może jego zobacz, a potem wrzuć co się da z tego drugiego, np historię. Może skubany jest uszkodzony.
Jak tak to może jego zobacz, a potem wrzuć co się da z tego drugiego, np historię. Może skubany jest uszkodzony.
- Agent P
Aqq nie uruchamia się.
Zrobiłem teraz tak, ze stworzyłem nowy profil i jednoczesnie wkleilem ten swoj, no i przy wyborze profilu biorę ten swój, niby się włącza ale tak jak już pisałem, tym razem zawiesza się na inicjalizacji
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Aqq nie uruchamia się.
A gdybyś do działającego kolejno wgrywał pliki ze starego, włączasz i sprawdzasz co się dzieje, potem następny plik itd
- Agent P
Aqq nie uruchamia się.
Problem rozwiązany, pomogło właśnie pojedyncze kopiowanie plików, dzięki za pomoc 

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Aqq nie uruchamia się.
To zrób sobie teraz kopię nowego profilu na zaś 

-
- Reklama