Athlon 64 X2 - Brak dostępu do komputera

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
kotek_kot5

Użytkownik

Post27 sie 2012, 19:49

Panowie/Panie mam problem. Ostatnio w komputerze padł mi procesor. Kupiłem taki sam Athlon 64 X2 5000+. Na początku ok wszystko działa, komputer się uruchomił i funkcjonował prawidłowo. Za drugim razem zaczęły się już problemy.. Komputer przy odpalaniu włącza się co któryś raz. Tzn. na monitorze nic się nie pokazuje trzeba go resetować. Jeśli komputer się załączy i dojdzie do momentu logowania pojawia się kolejny problem.. Zalogujemy się lecz podczas wchodzenia do konta komputer automatycznie nasz z niego wylogowuje.. Chciałem spróbować zainstalować ponownie Windowsa lecz pojawia się kolejny problem.. Gdy włączymy komputer mamy dostęp do BIOS ,BOOT MENU itp,, Wejście do BIOS jest możliwe i możemy w nim ustawić uruchomianie z płyty.. Lecz komputer i tak normalnie się uruchamia. Lecz gdy wejdziemy w BOOT MENU to zostaje nam odcięty dostęp do klawiatury. Gdy próbujemy wejść do trybu awaryjnego ponownie klawiatura zostaje nam odcięta. Więc pisze z prośbą o pomoc i próbę naprawy.
Jedyne dane które wiem o komputerze to
płyta głównea ga-m615me-s2.
procesor Athlon 64 X2 5000+
możliwe że to wina procesora?

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post27 sie 2012, 22:07

kotek_kot5 pisze:Ostatnio w komputerze padł mi procesor.

A co było tego przyczyną ?

Sprawdź działanie komputera na innym zasilaczu. Pożycz od kogoś lub zaproś znajomego z zasilaczem.

• Reklama

Wróć do „Problemy”