Błąd podczas kopiowania
-
Błąd podczas kopiowania
Witam chciałam zrobić dzis porządek na komputerze więc pomyślałam że to mi niepotrzebne to zgram sobie na płytkę no ale niestety nie udało się przy kopiowaniu wystąpił błąd treści System Windows napotkał problem podczas próby skopiowania tego pliku. Wcześniej nie miałam takiego problemu a jeszcze jakieś 2 tyg temu nagrywałam płyte bez problemu. Proszę o pomoc 

- seba86mu
Błąd podczas kopiowania
W jaki sposób próbujesz nagrać dane na płytkę?
Próbowałaś innym programem do nagrywania, np. Ashampoo Burning Studio?
Próbowałaś innym programem do nagrywania, np. Ashampoo Burning Studio?
-
Błąd podczas kopiowania
Sposób najprościej jak można chyba zresztą nie znam się na tym ale zawsze robiłam tak kopiuj wklej a później nagraj nie używam do tego żadnych programów specjalnych. Po prostu wkładam płytkę do napędu otwieram ją na komputerze kopiuje pliki wklejam no i nagrywam. Pozdraiwam
- seba86mu
Błąd podczas kopiowania
W ten sposób nie nagrasz danych na płytę.
Do tego potrzebny jest program, np. podany przeze mnie powyżej Ashampoo.
Uruchom program, z samej góry z lewej strony wybierz (Nagraj pliki i katalogi) Utwórz nowy dysk CD/DVD/Blu-ray, teraz kliknij na przycisk Dodaj z prawej strony i wskaż, które pliki chcesz nagrać na płytę. Na końcu kliknij Dodaj i Utwórz dysk bądź podobnie.
Do tego potrzebny jest program, np. podany przeze mnie powyżej Ashampoo.
Uruchom program, z samej góry z lewej strony wybierz (Nagraj pliki i katalogi) Utwórz nowy dysk CD/DVD/Blu-ray, teraz kliknij na przycisk Dodaj z prawej strony i wskaż, które pliki chcesz nagrać na płytę. Na końcu kliknij Dodaj i Utwórz dysk bądź podobnie.
-
- Reklama