Błąd przy odpalaniu

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
kolo12

Użytkownik

Błąd przy odpalaniu

Post20 sty 2015, 17:42

Witam pewnego czasu zaczął mi ciąć komputer, otworzyłem blache i był cały zakurzony. odpiołem wszystko i pokolej odkurzyłem. Gdy już skończyłem podpiołem wszystko i włączyłem komputer wszystko jest git ale do chwili gdy mi wyskakuje to:

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Po wielokrotnym restarcie jakimś cudem udało mi się włączyć naprawianie systemu ale gdy już załadowało pliki z płytki wyskakuje mi taki oto blue screen:

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Jaka może być tego przyczyna? prosiłbym o jasne wyjaśnienia ponieważ nie jestem ekspertem i nigdy nie grzebałem w ustawieniach biosu.

Edit// Ej Gdy wyciągnołem baterie bios system sie normalnie odpalił czyli nie wiem jakim fartem komputer mi działa bez bateri bios o_0 ?!. Działa wszystko ładnie ale co jest?!

-- 20 sty 2015, 17:42 --

Ok już po problemie :). Dałem inną baterie bios i wszystko działa, ale jak jestem ciekawski człowiek to wsadziłem starą i wszystko zadziałało jak powinno :). Można zamknąć xd.

• Reklama

Wróć do „Problemy”