Witam Podczas zgrywania z nowego laptopa recovery na płytkę wyskakuje błąd 0xEB1B068A i wyrzuca płytkę ,wypala ok.40%.
Nadmieniam że żadnej partycji niezmieniałem ,Laptop lenova z570 Windows7 Procesor intel (R)core(TM)i5-2430M CPU2.4oGHz, nagrywarka TSSST corpCDDVDW .Niemogę się z tym problemem uporać i oczekuje wsazówki czy podpowiedzi
Błąd wykonywania kopii recovery 0xEB1B068A
-
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2012, 23:29 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmiana tematu
Powód: zmiana tematu
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Błąd recorvery
Używasz markowych płyt? Nagrywaj, jeśli to możliwe, z niewielką prędkości zapisu.
-
Płyt używam markowych DVD-RW Platinum a zapis wykonuje najmniejszymi parametrami 2x ,
myślę że problem tkwi w czym innym.
myślę że problem tkwi w czym innym.
- rokko
- Kontaktowanie:
Rozwiązanie jest podane tutaj Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Dzieki za pomoc problem tkwił w pakiecie office chciałem otwożyć dokument i zainstalowałem pakiet związku z tym utworzyła się dodatkowa partycja, po odinstalowaniu pakietu jest ok. Dziekuje i Pozrawiam
-
- Reklama