Błędy przy instalacji Adobe Flash Player.

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
Struve

Użytkownik

Post02 paź 2012, 17:03

Witam. Próbując wejść na strony gdzie są audycje na żywo wideo albo odpalać jakieś wideo w sieci i wyskakuje mi np błąd o nazwie Error #2046 albo nie odpala się w ogóle. Więc doszedłem do wniosku bo wyszukałem w gogle że nie mam zainstalowanego adobe flash playera dlatego nie odpalają mi się takie strony. A więc postanowiłem pobrać adobe flash player z tej strony Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Podczas instalacji niby ok ale zaczyna się tak że pierszy pasek się instaluje drugi stoi na 0% jakieś 20 sekund a potem wyskakuje taki błąd proszę zobaczcie sobie zdjęcie niżej.
Proszę o pomoc a jeżeli nie chodzi o adobe flash player to czego może być to przyczyną i dlaczego nie chce się zainstalować ?
Mam win 7, 32 bity i pod to sciągałem. :)
Obrazek
Ostatnio zmieniony 02 paź 2012, 17:19 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Adobe Flash Player..Pomocy !

Post02 paź 2012, 17:18

Odinstaluj Flash Playera narzędziem Flash Player Uninstaller:
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Uruchom program => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników => Analiza => Uruchom Cleaner

Dokonaj naprawy rejestru programem => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników => Skanuj rejestr => Napraw rejestr

Zainstaluj Flash Player:
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
Struve

Użytkownik

Post02 paź 2012, 18:02

Zrobiłem dokładnie wszystko jak kazałeś i dalej to samo przy instalacji + nie mogę dalej wchodzić na takie strony nie wiem gdzie leży problem tak stało mi się od przed wczoraj. Prędzej wszystko chodziło.. ; (

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post02 paź 2012, 19:18

Rozumiem, że problem dotyczy tylko Firefoxa ?
Sprawdzałeś w innych przeglądarkach ?

Spróbuj z instalatora offline => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
Struve

Użytkownik

Post02 paź 2012, 19:52

Seba86mu Właśnie, że nie. Dotyczy wszystkich przeglądarek znaczy opery i firefoxa bo takie mam.
Zrobiłem jak mówisz i wyskoczył mi komunikat, że inne jest w użyciu to oczywiście odinstalowałem stare adobe z linku podanego przez Ciebie wyżej i spróbowałem jeszcze raz z tego linku z ostatniego postu i wyskoczyło znowu. Wstawiam Ci screena że odinstalowałem potem próbowałem zainstalować z twojego linku i coś takiego. Chyba format się szykuje.
Obrazek

Awatar użytkownika
deFco247

Ekspert
Kontaktowanie:

Post02 paź 2012, 21:45

Wyłącz wszelkie programy działające w tle, włącznie z przeglądarką internetową i oprogramowaniem zabezpieczającym, a następnie spróbuj ponownie.

Awatar użytkownika
Struve

Użytkownik

Post04 paź 2012, 18:58

Robiłem tak wszystko dokładnie wiem że może to wyglądać że nie ogarniam ale ogarniam i pogasiłem wszystko nawet w menadżerze zadań wszystkie procesy związane z tym pogasiłem, restartowałem komputer itd i nic

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post06 paź 2012, 08:48

Pokaż co Masz w menedżerze zadań włączone.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”