Blokowanie stron internetowych

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
rusofil

Użytkownik

Post14 cze 2013, 22:32

Witam.

Generalnie powinnam była umieścić ten wątek w poszukiwaniach, ale moje pytanie nie dotyczy jedynie programów. Mniejsza z tym, jeśli temat jest źle umieszczony, proszę o przeniesienie.
Chciałabym wiedzieć, czy istnieje jakiś sposób na permanentne usunięcie z wyników wyszukiwania jakichś stron. Na przykład szukam programu i nie chcę, by mi wyskakiwały wyniki ze strony

Kod: Zaznacz cały

http://www.dobreprogramy.pl
. I tak za każdym razem. Nie chcę widzieć pewnych stron w ogóle, więc eliminacja wyników "-strona" mi nie pasuje, bo muszę eliminować za każdym razem. Czy istnieje rozwiązanie problemu? Najlepiej, by można to było zrobić z kilkoma przeglądarkami, np. Chrome czy Firefox.
Z góry dzięki.

Awatar użytkownika
Lena

Globalny Moderator

Post14 cze 2013, 22:41

można zainstalować wtyczkę do Chrome Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników usuwa niechciane domeny z wyników wyszukiwania

Awatar użytkownika
rusofil

Użytkownik

Post21 cze 2013, 01:30

Lena pisze:można zainstalować wtyczkę do Chrome Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników usuwa niechciane domeny z wyników wyszukiwania

Dzięki, działa. Problem rozwiązany.

• Reklama

Wróć do „Problemy”