Blue screen error vista
-
Blue screen error vista
Witam od czasu do czasu nachodzi mnie blue screen error, zazwyczaj przy odpalaniu, ponownym uruchamianiu komputera, lub w krótkim czasie po jego włączeniu, próbowałem zmienić sterowniki, odinstalować to co ostatnio instalowałem, sprawdziłem dysk z automatycznym naprawianiem, zeskanowałem kompa a problem mimo to czasami wyskakuje? Co zrobić żeby się na dobre pozbyć tego dziadostwa!
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2009, 16:40 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiłem pisownię
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Blue screen error vista
Aby dowiedzieć się więcej, czego dotyczył bluescreen, odczytaj plik DMP. Zrób to wg tej instrukcji
Czytanie plików DMP
Podaj raport na forum. Wklej go na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników a tu daj tylko link do niego.
Sprawdź teraz, czy są jakieś pliki DMP.

Podaj raport na forum. Wklej go na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników a tu daj tylko link do niego.
Sprawdź teraz, czy są jakieś pliki DMP.
-
Re: Blue screen error vista
mam 4 pliki takie zaraz będę patrzył w ten raport bo się ściąga dopiero
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2009, 16:41 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodałem polskie znaki diakrytyczne
Powód: dodałem polskie znaki diakrytyczne
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
-
Blue screen error vista
pisze ze plik nie jest prawidłową aplikacją systemu win32
ale wszystkie dotyczą jednej gry mianowicie gothic 3 :] chyba jak wywalę to ino zniknie problem
ale wszystkie dotyczą jednej gry mianowicie gothic 3 :] chyba jak wywalę to ino zniknie problem
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2009, 16:42 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Blue screen error vista
Chcesz to spakuj te pliki i wrzuć na jakiś serwer, to odczytamy je.
-
- Reklama