Problem bardzo podobnej natury mam, mianowicie restartowanie komputera, bluescreen, zaczęło się wszystko praktycznie od USB, przestawało czytać pendrive i inne, zrobiłem formata usb czyta dużo lepiej jedyne zastrzerzenie że muszę kilka razy popróbować dysk przenośny ale za którymś razem załapie. wcześnie(przed formatem) miałem też bluescreena jednak nic nie wiedziałem na ten temat udało mi się powstrzymać te restarty jak wyłączyłem główne koncentratory USB zablokowało mi to kamerkę i wszystkie usb co mi się nie podobało... po formacie to działa ale dalej mam bluescreen, zacząłem czytać na ten temat skopiowałem błąd:
STOP 0x00000124 (0x00000000, 0x85A78024, 0xB2000040, 0x00000800)
dlatego myślę że problem tej samej natury(sądząc po powyższym
Bug Check Code : 0x00000124).
ale teraz o mnie mam też asusa, mam win7 32-bit
nie wiem co jeszcze chcecie by podać, pobrałem Microsoft Debugging Tools ze strony:
http://www.hotfix.pl/infusions/pro_down ... t-p629.htm
lecz jak widać nie jest to wersja na win7 a z angielskiego jestem za słaby by znaleść program na moją wersję, ale uruchamianjąc jako administrator nie było źle (do czasu). MIasowicie w programie(będę pisał na chłopski rozum), uruchomiłem Symbol File Path i wpisałem tam:
SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols
potem Open Crush Dump i wybrałem plik dmp w systemie, wszystko ok, zaczął mi szukać
dam dwa screeny:

pokazuje mi że debug nie jest połączony
potem ładuje dalej do momentu:

i stoi(albo za mało czekam nie wiem ile trzeba po pół godziny dalej nic)
jeśli chodzi o sterowniki to nie mam jeszcze ATK zainstalowanych(po formacie) oraz rozdzielczość jest nie taka(z tym zawsze mam problem z powodu karty graficznej)
i utknąłem w miejscu nie wiem co dalej
Na przyszłość proszę nie podpinać się pod cudze tematy tylko zakładać nowy/swój temat.
Regulamin forum oraz serwisu hotfix.pl
7. Na forum używamy polskiej pisowni, uwzględniając stosowanie polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, ż, ź, ł, ę, ś, ó). Zdania powinny być wolne od błędów ortograficznych, zawierać odpowiednią formę stylistyczną i składniową, nie zapominając o znakach przestankowych.
11. Nazwy tematów mają precyzyjnie odzwierciedlać problem. Ogólniki są źle widziane.
XMan.