u mnie na poprzednim PC "sterownik ekranu przestał działać ale odzyskał sprawność" to był poważny znak nie wiem po jakim czasie od pierwszego takiego błędu karta się spaliła najpierw obraz raz był raz nie było go potem u mnie nie było a u znajomego był taka ruletka ( u mnie działa karta pewnego dnia w ogóle nie działa,zanoszę do znajomego u niego działa sprawdzam u siebie i działa) i za którymś razem nie działała i tam i tu spalił się procesor graficzny wszystko odziała tylko obrazu nie ma karta to była galaxy (NVIDIA) geforce 8600 GT
a tak bardziej na temat to jestem nie co obużony:
aloha2 pisze:Temperatury w stresie 60 max 70 więc ok on testował to na battlefieldzie 3 u mnie te blue screeny w sumei we wszystkim sie pojaiwają ale czasem często a czasem jest przerwa nawet 2 dni bez bs. Stery używał te dołączone do grafy te też testowałem ale u mnie nie działało dobrze z nimi .
u mnie nic nie przekracza 40 stopni !!!!!!
karta graficzna NVIDIA geforce 7600 GS miała max 47 stopni!!!!
ale nie ukrywam fakt że była wadliwa i po trzeciej wizycie w piekarniku (kuracja na zimne luty i artefakty) zadziałała na 5 minut a potem po 5 minutach zgasł obraz po resecie bios informuje o tym że karta nie przeszła POST'u czyli ded nie działa ;(
@ dopisek on niech wymieni pastę termo przewodzącą na karcie i ją odkurzy a nie stery w ogóle cały PC niech odkurzy i nie zepsuj