jestem na tym forum nowy także miło Was poznać

Nie chcąc zakładać kolejnego tematu podczepiam się pod ten, otóż również mam problem z BSoD'ami. Nie będę wracał do początku całej historii dodam tylko że ma ona swój początek jeszcze gdy pracowałem z systemem XP Home Edition, aktualnie mam zainstalowanego Windowsa 7 64bity.
Ale nie rozdrabniając, jak już wyżej wspomniałem chodzi o pojawianie się Blue Screen'a, dzieje się to podczas zwykłego działania na kompie jak i gdy gram sobie dla przykładu w Dragon Age. Problem pojawia się czasem po 40 min czasem po paru godzinach, a czasem w ogóle, choć ostatnio pewnikiem jest że prędzej czy później (raczej prędzej) się to ustrojstwo pojawi

Moje dotychczasowe zmagania z tym problemem obejmują takie działania jak: przeinstalowanie systemu, naprawa systemu z płyty instalacyjnej, aktualizacja BIOSu, aktualizacja sterowników grafiki, sprawdzenie dysku programem HD Health, sprawdzenie pamięci RAM narzędziami oferowanymi przez system, skanowanie komputera antywirusem... to chyba wszystkie czynności (lub ich większość) które wykonałem i które pamiętam że wykonywałem

Komputer kupiłem ogólnie z jakieś 2 miesiące temu także sprzęcik jest w miarę świeży, a oto jego dokładne parametry:
Płyta gł.: ASUS M4N68T-M
Procesor: AMD Athlon II X4 630 2.80GHz
Pamięć: 4GB RAM Dualchanel 2x2GB Goodram
Grafika: NVIDIA GeForce GTS 250 1GB
HDD: Samsung HD502HI 500GB
System: Windows 7 64bity
Wiem że to ważne więc dodaje zdebugowany MiniDump

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Mam już ściągniętego Memtesta86, ale jak na razie nie kupiłem jeszcze czystej płyty (myślę że jutro uda mi sie kupić) jak tylko nagram to zrobię testa. Mam świadomość że program którym sprawdzałem dysk może być do bani (nie znam się na tym) wiec jeśli macie jakieś sugestie czym mógłbym sprawdzić HDD(za darmo) to piszcie. Zaraz będę czytał jak sprawdzić napięcia w zasilaczu i może uda mi się to uczynić

Jednak mimo wszystko proszę Was o zerknięcie na to co już wstawiłem, ewentualnie poinformowanie jakich szczegółów jeszcze potrzeba do dokładnego przeanalizowania tego problemu to w miarę możliwości i umiejętności postaram się to oczywiście dołączyć. Sam nie jestem w stanie sprawnie sobie z tym poradzić (męczę się już w sumie ze 2 tygodnie) a nie chce mi się do serwisu odsyłać kompa i czekać tydzień, nie wiedząc co było źle, dlaczego tak się działo i jak sobie z tym radzić w przyszłości.
Tak więc liczę na Was!

Pozdro

P.S. Dodam jeszcze że jest to najaktualniejszy zrzut jaki posiadam, wcześniejsze BSoDy były jeszcze inne, niestety nie mam ich (prawdopodobnie przez przeinstalowanie systemu) ale jeśli wywali mi coś jeszcze to będę umieszczał tutaj.
Na forum używamy polskie znaki diakrytyczne (ą, ć, ę, ł... itp)
XMan.