------Połączono posty------
Wczoraj późnym wieczorem, pobrałam najnowszą instalkę BlueStack App Player i ją zainstalowałam. Niestety nadal miałam problem z moim kontem w sklepie Google Play. Poszukałam w necie info i próbowałam się wylogować z tego sklepu, stosując się do porad w tym filmiku:
Kod: Zaznacz cały
https://youtu.be/zSLsetnJp50
Dzisiaj może zaktualizuję BlueStack App Player na laptopie mojej Mamy. Jak będę musiała go przeinstalować, to będzie mniejszy problem, bo tam jest o wiele mniej gier.
Ściągnęłam dziś instalkę BlueStack App Player, na laptopa mojej Mamy i pomyślnie go zaktualizowałam. Nie miałam żadnych problemów z moim kontem Google. Aha, na lapku jest tylko jedna instancja BlueStack App Player, a konto które na nim jest, jest aktywne w programie Nox Player, na mojej dziesiątce, w emulacji systemu 5.0. Czyli czasem nie warto spieszyć się z aktualizacją danego programu, bo zawsze mogą wystąpić jakieś błędy.
Dzisiaj ściągnęłam instalkę BlueStack App Player i wreszcie go zaktualizowałam. Nie wiem co zrobiłam nie tak, ale zainstalował się na dysku C, nie na D... Szybko się uruchomił, ale działał niestabilnie, do tego stopnia że nawet nie wiem, czy moje konto Google pozostało nieuszkodzone... Sklep Google Play niemiłosiernie się wieszał... Jutro może znów uruchomię BlueStack App Player, na dzisiaj mam go serdecznie dość. Aha, cały ten soft też się wieszał.

Ok, jeśli ktoś nie chce aby ów soft się automatycznie aktualizował, to powinien przejść do ustawień usługi BlueStack i ustawić ją na ręczne uruchamianie, albo ją wyłączyć. Zamierzam odinstalować BlueStack App Player z laptopa mojej Mamy, bo nie czuję się bezpiecznie, jako użytkowniczka Zemany AntiLogger.