Botowalny Pendrive z MHDD

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
stanley50

Użytkownik

Post20 paź 2012, 21:21

Witam.
Mam windows 7 64bit i chciałem wykonać botowalnego pendriva z MHDD, jest w sieci wiele rad i sposobów ale z żadnym z tych sposobów nie mogę sobie poradzić, kiedyś dawno jak miałem xp to wykonałem takiego pena, a teraz ciągle coś nie chalo. Może ktoś robił takie coś na windows 7 i poprowadził by za rączkę aż do finału. Zastanawiam się dlaczego nie ma nigdzie gotowego obrazu pendriva z mhdd, innych obrazów można znaleźć multum a z mhdd nie.

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

Post21 paź 2012, 10:13

Witaj. Może kiedyś taki poradnik stworzę ;) Oczywiście da się utworzyć MHDD bootowalnego z pena ale to nie jest super prosta sprawa.

Przykładowa instrukcja...

Kod: Zaznacz cały

http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/Rozwiazywanie_podstawowych_problemow_z_dyskami_HDD-2189.html
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

stanley50

Użytkownik

Post21 paź 2012, 12:42

rokko pisze: Oczywiście da się utworzyć MHDD bootowalnego z pena ale to nie jest super prosta sprawa.

Przykładowa instrukcja...

Kod: Zaznacz cały

http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/Rozwiazywanie_podstawowych_problemow_z_dyskami_HDD-2189.html

Witam.
No właśnie, też tak myślę że nie jest to taka prosta sprawa jak z innym programami, próbowałem wielu poradników i zawsze coś się po drodze wydarzyło, np. podany przykład już przerabiałem wcześniej i po twoim linku do niego jeszcze raz powróciłem, oczywiście niepowodzenie, ale po koleji, pobrałem wszystko w/g wskazówek, botowalnego pendriva wykonałem z powodzeniem, wypakowałem pliki programu mhdd do stworzonego folderu MHDD na penie i dalej zadyszka, bo nie ma w folderze MHDD wogóle folderu CFG a w nim pliku MHDD.cfg. jak to jest napisane w poradniku. :sciana:

• Reklama

Wróć do „Problemy”