Brak dźwięku
-
Brak dźwięku
Witam, mam problem z odtwarzaniem dźwięku. Połączyłem laptop z tv kablem hdmi i wszystko było ok. Obraz i dźwięk z laptopa odtwarzany był na tv. Problem z dźwiękiem zaczął się gdy zmieniłem ustawienia we Właściwościach: Głośniki na "Nie używaj tego urządzenia (wyłącz)". Postanowiłem zmienić ustawienia, ponieważ w momencie gdy kabel był podłączony dźwięk odtwarzał tylko tv, dopiero po jego odłączeniu od laptopa dźwięk znów leciał z głośników. Próbowałem przywrócić dźwięk w ustawieniach, lecz bezskutecznie. Uprzejmie proszę o pomoc 

- seba86mu
Brak dźwięku
Leger pisze: Problem z dźwiękiem zaczął się gdy zmieniłem ustawienia we Właściwościach: Głośniki na "Nie używaj tego urządzenia (wyłącz)"
Zmień to ustawienie z powrotem na domyślne.
Nie rozumiem jaki jest do końca problem.
Nie masz dźwięku w laptopie po odłączeniu kabla HDMI ?
-
Brak dźwięku
Po tym jak usunąłem tv Samsung z ustawień dźwięku w pasku zadań, tv nie odtwarza dźwięku, tylko obraz z laptopa.
- seba86mu
Brak dźwięku
Leger pisze:Po tym jak usunąłem tv Samsung z ustawień dźwięku w pasku zadań, tv nie odtwarza dźwięku
Nie da się włączyć z powrotem tej opcji ?
Pokaż screen z tych ustawień.
Pokaż również screen z Menadżera Urządzeń.
-
Brak dźwięku
Próbowałem na wszelaki sposób i nie mogę wrócić do poprzedniego stanu.
Screen z ustawień:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Screen z Menedżera Urządzeń:
-- 17 gru 2012, 19:50 --
Wystarczyło wejść w "Urządzenia do odtwarzania" w pasku zadań i w zakładce "Odtwarzanie" nacisnąć prawy przycisk myszki i wybrać "Pokaż wyłączone urządzenia". Potem wystarczyło przełączyć pomiędzy urządzeniami i zrobione
Temat do zamknięcia.
Pozdrawiam!
Screen z ustawień:
Screen z Menedżera Urządzeń:
-- 17 gru 2012, 19:50 --
Wystarczyło wejść w "Urządzenia do odtwarzania" w pasku zadań i w zakładce "Odtwarzanie" nacisnąć prawy przycisk myszki i wybrać "Pokaż wyłączone urządzenia". Potem wystarczyło przełączyć pomiędzy urządzeniami i zrobione

Temat do zamknięcia.
Pozdrawiam!
-
- Reklama