Brak pliku Thumbs.db

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
qooblu1996

VIP

Brak pliku Thumbs.db

Post02 mar 2011, 18:09

Witam

Mam mały problem. Po formacie, chciałem zainstalować grę, mianowicie Aion. Tylko mam problem ponieważ nie wiadomo jak, zniknął plik thumbs.db w pewnym folderze z ikonkami. Instalator wywala błąd, że brak tego pliku i prosi o wskazanie folderu gdzie się znajduje. Patrze, no fakt, tam żadnego thumbs.db nie ma. Moge go skąd ściągnąć ? Gra oryginalna, bo to MMORPG.

-- 02 mar 2011, 18:09 --

P.S.
Podejrzewam że może być to wina odkurzacza...
Chcesz nagrać wideo-poradnik dla hotfix? Zgłoś się do mnie!

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
djkamil09061991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Brak pliku Thumbs.db

Post02 mar 2011, 18:10

Nom przeważnie po uzyciu odkurzacza są takie problemy, nie możesz przywrócić systemu?

Awatar użytkownika
qooblu1996

VIP

Brak pliku Thumbs.db

Post02 mar 2011, 18:14

Jak mówie, robiłem formatowanie. Gra po ściągnięciu instalowała się elegancko. A teraz nie mogę w ogóle zainstalować. Gra ma powyżej 9 GB (nie pamiętam dokładnie) więc raczej całej ściągać nie będę (choć jak będzie potrzeba, no to ściągne)

-- 02 mar 2011, 18:14 --

Odkurzacza używałem przed formatem.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

Brak pliku Thumbs.db

Post02 mar 2011, 19:21

Wygeneruj plik ręcznie lub skopiuj z innej lokalizacji i wrzuć go do katalogu, może sztuczka się powiedzie... lub nie zobaczysz.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

Awatar użytkownika
qooblu1996

VIP

Brak pliku Thumbs.db

Post02 mar 2011, 19:31

Przepraszam wszystkich za zamieszanie. Thumbs.db był brakującym plikiem w instalatorze Launchera NcSoft. Launchera pobrałem oddzielnie i po problemie. Mimo wszystko dziękuję za pomoc. Do zamknięcia!

Pozdrawiam

• Reklama

Wróć do „Problemy”