Witam
Mam mały problem. Po formacie, chciałem zainstalować grę, mianowicie Aion. Tylko mam problem ponieważ nie wiadomo jak, zniknął plik thumbs.db w pewnym folderze z ikonkami. Instalator wywala błąd, że brak tego pliku i prosi o wskazanie folderu gdzie się znajduje. Patrze, no fakt, tam żadnego thumbs.db nie ma. Moge go skąd ściągnąć ? Gra oryginalna, bo to MMORPG.
-- 02 mar 2011, 18:09 --
P.S.
Podejrzewam że może być to wina odkurzacza...
Brak pliku Thumbs.db
- qooblu1996
Brak pliku Thumbs.db
Chcesz nagrać wideo-poradnik dla hotfix? Zgłoś się do mnie!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Brak pliku Thumbs.db
Nom przeważnie po uzyciu odkurzacza są takie problemy, nie możesz przywrócić systemu?
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- qooblu1996
Brak pliku Thumbs.db
Jak mówie, robiłem formatowanie. Gra po ściągnięciu instalowała się elegancko. A teraz nie mogę w ogóle zainstalować. Gra ma powyżej 9 GB (nie pamiętam dokładnie) więc raczej całej ściągać nie będę (choć jak będzie potrzeba, no to ściągne)
-- 02 mar 2011, 18:14 --
Odkurzacza używałem przed formatem.
-- 02 mar 2011, 18:14 --
Odkurzacza używałem przed formatem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- rokko
- Kontaktowanie:
Brak pliku Thumbs.db
Wygeneruj plik ręcznie lub skopiuj z innej lokalizacji i wrzuć go do katalogu, może sztuczka się powiedzie... lub nie zobaczysz.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- qooblu1996
Brak pliku Thumbs.db
Przepraszam wszystkich za zamieszanie. Thumbs.db był brakującym plikiem w instalatorze Launchera NcSoft. Launchera pobrałem oddzielnie i po problemie. Mimo wszystko dziękuję za pomoc. Do zamknięcia!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Reklama