Wiecie może, czy brak podglądu stron w wynikach wyszukiwania Google jest tylko przejściowy? czy nie będzie go już wcale
Brak podglądu stron w wynikach wyszukiwania Google.
- rozmus

Witam.
Wiecie może, czy brak podglądu stron w wynikach wyszukiwania Google jest tylko przejściowy? czy nie będzie go już wcale
W internecie poza informacją, że został wyłączony, nic nie mogę znaleść na ten temat.
- seba86mu

Na początku wykonaj czyszczenie programem => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników => Analiza => Uruchom Cleaner
- LupeR

rozmus pisze:Wiecie może, czy brak podglądu stron w wynikach wyszukiwania Google jest tylko przejściowy?
Gdzie się podziały podglądy stron w wyszukiwarce Google => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
- rozmus

Dzięki za odpowiedź.
No właściwie to niestety tylko potwierdza ona już to co wiem, nic jednak konkretnego tam również nie ma na moje pytanie czy już podgląd nie powróci w ogóle. Ja bardzo często z niego korzystałem i dziwi mnie takie posunięcie ze strony Google.
Ps. Seba, nie wiem dlaczego poradziłeś mi CCleanera w odpowiedzi na moje pytanie. Używam go, lecz zniknięcie podglądu stron nastąpiło z winy Google a nie mojego, jak przecież to napisałem.
No właściwie to niestety tylko potwierdza ona już to co wiem, nic jednak konkretnego tam również nie ma na moje pytanie czy już podgląd nie powróci w ogóle. Ja bardzo często z niego korzystałem i dziwi mnie takie posunięcie ze strony Google.
Ps. Seba, nie wiem dlaczego poradziłeś mi CCleanera w odpowiedzi na moje pytanie. Używam go, lecz zniknięcie podglądu stron nastąpiło z winy Google a nie mojego, jak przecież to napisałem.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2013, 17:27 przez rozmus, łącznie zmieniany 1 raz.
- LupeR

rozmus pisze:czy już podgląd nie powróci w ogóle
Tego nie wie pewnie nawet Google
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
- Reklama