Nie wiem co zrobić by działało.Dodam jeszcze, że urządzenia wielofunkcyjnego też nie chciał mi uruchomić, tzn skanera. Pisało, że instalacja nie została ukończona ... Proszę o pomoc
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
brak podglądu zdarzeń
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
- Andziorka
- Kontaktowanie:
brak podglądu zdarzeń
Próbowałeś przywrócić system do stanu sprzed tego problemu?
'Oto dzień zwycięstwa nad rozumem, głupiej wrażliwości Twej..'
-
brak podglądu zdarzeń
nie wiem dokładnie, może 4-5 dni temu to się zaczęło. Przywracania nie mogę wykonać, ponieważ nie mam wcześniejszych dni kiedy komputer był sprawny.
Chciałem jeszcze dodać, że ostatnio pozbyłem się "CONFICKER'a", ale nawet jak on był to z komputerem nie miałem problemów.
Chciałem jeszcze dodać, że ostatnio pozbyłem się "CONFICKER'a", ale nawet jak on był to z komputerem nie miałem problemów.
- rokko
- Kontaktowanie:
brak podglądu zdarzeń
W przypadku infekcji wręcz wskazane jest wykonanie skanu kontrolerem plików systemowych i ewentualnie przywrócenie oryginalnych plików.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
brak podglądu zdarzeń
Jeżeli chodzi o skanowanie to komputer w 90% mam już czysty. Teraz do rzeczy... nie jestem laikiem, ale .... nigdy nie przywracałem plików systemowych, tzn. przywracałem ale tylko na XP, bo wiadomo, że jest do tego płyta. Teraz mam Vistę home premium i dostarczoną z lapkiem płytę "recovery", której nie mam zamiaru jak na razie użyć. Mogę się pomęczyć w przywracanie plików na piechotę tylko nie wiem jak.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
brak podglądu zdarzeń
Naciśnij klawisz windows+r
w nowym oknie wpisz cmd
Pojawi się wiersz polecenia, wpisz w nim
sfc /scannow
w nowym oknie wpisz cmd
Pojawi się wiersz polecenia, wpisz w nim
sfc /scannow
-
brak podglądu zdarzeń
Już to robiłem i dalej nic.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
brak podglądu zdarzeń
A podaj wg tego opisane tam logi: bezpieczenstwo/nowy-regulamin-dzialu-bezpieczenstwo-t1887.html
-
brak podglądu zdarzeń
Witam ponownie,
Po tygodniowej walce z komputerem zdecydowałem się na użycie płyty Recovery. Dyski wyczyszczone, system na nowo zainstalowany, problemu nie ma.
Po użyciu owej płyty myślałem, że będzie trzeba instalować sterowniki, otóż nic nie musiałem robić, wszystko było już zainstalowane.
Niedługo pojawię się z nową zagadką.
Dziękuję i pozdrawiam
Po tygodniowej walce z komputerem zdecydowałem się na użycie płyty Recovery. Dyski wyczyszczone, system na nowo zainstalowany, problemu nie ma.
Po użyciu owej płyty myślałem, że będzie trzeba instalować sterowniki, otóż nic nie musiałem robić, wszystko było już zainstalowane.
Niedługo pojawię się z nową zagadką.
Dziękuję i pozdrawiam
-
- Reklama