Jeszcze raz może rozpiszę.
Przy uruchamianiu różnorakich programów typu:
- gadu gadu
- tlen
(reklamy tych powyższych zamiast wyświetlać się w małych okienkach TEGO programu wyświetlają się w FF/czy innej przegladarce ktorej aktualnie uzywam)
- counter strike
Okienka z tych programów, które pokazują reklamy, informacje na temat tych programów nie wyświetlają się poprzez te programy lecz poprzez przęgladarki internetowe na moim komputerze.
Problem drugi:
Nie wyświetlają mi się tzw. "wyskakujące okienka" w przeglądarkach internetowych. Mogę otwierać strony i je przeglądać jednak istnieją "wyskakujące okienka do których dałem już ss'y" - ich zawartość się nie pokazuje.
Nie uważam, że jest to problem poszczególnych programów ponieważ wszystkie wyrzucają okienka poprzez przeglądarkę jako "nowo otwierane strony internetowe" zamiast otwierać się w tymże programie.
Odinstalowałem Flasha.
-- 12 maja 2011, 10:55 --Zainstalowałem najnowszą wersję flasha.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników-- 12 maja 2011, 11:02 --Na początku wyświetla się dobrze okienko ponieważ nie mam konta premium na tym portalu:

Jednak po zakończeniu odliczania dla userów bez konta premium powinno się wyświetlić kolejne okienko z właściwą trścią, tak się nie dzieje: