Brak wyskakujących okienek.

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
fluber

Użytkownik

Post12 maja 2011, 09:07

<:

Nie może :D

To sie nie dzieje w FF, w koncu sie wk.... i wywalilem ff w kosmos. Tamte okienka dalej nie wyskakuja (nie wyswietla sie ich zawartosc, (w tym combo dragon przegladarce), a otwieraja sie nowe karty np. Kiedy wlaczam gg i obrazek ktory powinien sie w okienku programu GG pokazac jako reklama - otwiera mi combo dragon (przegladarka) i w tejze przegladarce pokazuje mi sie reklama czegos tam co nie powinno sie dziac.

Awatar użytkownika
Lena

Globalny Moderator

Post12 maja 2011, 10:35

To jest mega dziwne,ale wygląda jak jakieś problemy z flashem

Awatar użytkownika
greh

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post12 maja 2011, 11:42

Wywal flash, przeczyść CCleanerem i zainstaluj ponownie najnowszą wersję flash'a.
Z jakiego gadu korzystasz? Może z bety 10.5? ;)
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.

fluber

Użytkownik

Post12 maja 2011, 12:02

Jeszcze raz może rozpiszę.

Przy uruchamianiu różnorakich programów typu:
- gadu gadu
- tlen
(reklamy tych powyższych zamiast wyświetlać się w małych okienkach TEGO programu wyświetlają się w FF/czy innej przegladarce ktorej aktualnie uzywam)
- counter strike

Okienka z tych programów, które pokazują reklamy, informacje na temat tych programów nie wyświetlają się poprzez te programy lecz poprzez przęgladarki internetowe na moim komputerze.

Problem drugi:
Nie wyświetlają mi się tzw. "wyskakujące okienka" w przeglądarkach internetowych. Mogę otwierać strony i je przeglądać jednak istnieją "wyskakujące okienka do których dałem już ss'y" - ich zawartość się nie pokazuje.

Nie uważam, że jest to problem poszczególnych programów ponieważ wszystkie wyrzucają okienka poprzez przeglądarkę jako "nowo otwierane strony internetowe" zamiast otwierać się w tymże programie.

Odinstalowałem Flasha.

-- 12 maja 2011, 10:55 --

Zainstalowałem najnowszą wersję flasha.

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

-- 12 maja 2011, 11:02 --

Na początku wyświetla się dobrze okienko ponieważ nie mam konta premium na tym portalu:
Obrazek

Jednak po zakończeniu odliczania dla userów bez konta premium powinno się wyświetlić kolejne okienko z właściwą trścią, tak się nie dzieje:

Obrazek

• Reklama

Wróć do „Problemy”