Postanowilem zrobic zdjecie z BSOD'a Pfn_List_Corrupt, poniewaz wystepuje on czesciej.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Tutaj mam raport z DxDiag
Czy mozecie mi pomoc w rozwiazaniu tego problemu ? O samym BlueScreenie moge powiedziec tyle, ze wyskakuje on przy normalnej pracy komputera, przy przegladaniu witryn w przegladarce czy innych zwyklych czynnosci, ktore nie wymagaja az tyle pamieci. Poprzedza go krotki pisk w sluchawkach oraz scieciem obrazu ( np. jak pracuje na pulpicie to cala tapeta wyglada jak potraktowana 5 roznymi filtrami z Photoshopa, po czym wywala mi niebieski ekran )
Probowalem otworzyc pliki crush dump w programie WinDbg, ktore po kazdym zcieciu kompa zapisuja sie w systemowym folderze na dysku.
Niestety moje proby spelzly na niczym
Raport wyglada dosyc cieniutko i nie daje mi zadnych informacji o bledzie
Wyglada na to, ze nie mialem czegos co nazywane jest "Sybmol Path"
Poszperalem w necie i znalazlem owa linijke, wpisalem ja i teraz z pobranymi symbolami podczas pracy Debugera wywala mi na dole "Debuger not connected",
a sam raport wyglada tak - i nie chce ruszyc dalej.
Czy wie ktos jak prace tego programu "ruszyc" dalej ? Byc moze wlasnie ten raport moze wskazac rozwiazanie mojego problemu.
Bardzo prosze o pomoc, na dodatek moge porobic w wolnej chwili logi i wstawic na forum jak doczytam jak to sie robi

Czy jest to uszkodzenie pamieci ? Karty graficznej ? A byc moze to tylko wadliwy sterownik ? Dzieki z gory za pomoc
Pozdrawiam.
Dodam jeszcze, ze robilem Test pamieci MemTestem i nic nie wykryl, zrobilem go tylko raz - czy tyle wystarczy czy ponowic test jeszcze pare razy ?