BSOD z rtl8192se.sys - prośba o odczytanie plików

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Bubsonozaur

Użytkownik

Post28 paź 2011, 22:18

Witam,
jestem na forum nowa i wiem, że ten temat był miliony razy, ale niestety nadal nie ogarniam. Z powodu tego, że przy odczytywaniu plików DMP wyskakuje mi okienko, że nie mam uprawnień do tego pliku, nie mogę ich niestety spakować. Problem leży też w tym, że mimo wiernego wykonania wszelkich instrukcji jak przejąć na własność plik, nadal to nie wychodzi. Użyłam nawet wpisu do rejestru, żeby w menu kontekstowym wybrać "Take ownership", ale to też nie zadziałało. Na folderze nadal jest kłódka. Bardzo proszę kogoś, żeby mi pomógł ;p Jak jeszcze raz pokaże mi się BSOD podczas prowadzenia zajęć to się zachlastam.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

konto_usuniete

BSOD - prośba o odczytanie plików

Post28 paź 2011, 22:28

Może nie jesteś na koncie admina ?

Użyj tego: Pobierz Bluescreenview, wykonaj screen z całego programu i wklej na zewnętrzny serwer, tutaj podaj link.

Bubsonozaur

Użytkownik

Post29 paź 2011, 10:19

Byłam na koncie administratora. Twój "patent" nareszcie zadziałał. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników umieszczam print screeny. Mam nadzieję, że mój problem wreszcie zostanie rozwiązany.
Dziękuję :)

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post29 paź 2011, 10:25

rtl8192se.sys to sterownik bezprzewodowej karty sieciowej. Być może przy wyłączonej BSODów nie będzie. A to wtedy na 100% będzie oznaczało, że to on. Wtedy, a nawet już teraz, spróbuj wykonać aktualizację tego sterownika.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Bubsonozaur

Użytkownik

Post29 paź 2011, 10:33

Jedyny nieaktualny sterownik był do Microsoft Virtual WiFii miniport Adapter, a do tego usunęłam 4 niezainstalowane "urządzenia bluetooth" oznaczone jako "inny sprzęt". Mam nadzieję, że teraz problemy się skończą, a jak nie to dalej będę Was męczyć. Dzięki wielkie za pomoc :)

konto_usuniete

Post31 paź 2011, 22:56

A jeśli coś będzie jeszcze nie tak to:
portcls.sys - sterownik od karty dźwiękowej, przeinstalować albo zaktualizować.

• Reklama

Wróć do „Problemy”