Przeczyść komputer programem CCleaner. U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy. CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
Wowo, czy w chrome, oraz slimjet używasz jakiegoś rozszerzenia do blokowania reklam, albo skryptów? Czasem włączone Adblock Plus u mnie powodowało, że niektóre strony źle się wyświetlały.
Chociaż u mnie, przy włączonym Adblock Plus, oraz script safe ta strona wyświetla się prawidłowo...
A widzisz, różne przeglądarki różne efekty. A węz włącz Chrome i powyłączaj dodatki w nim i zobacz teraz. Bo ja też używam Chrome i mam AdBlock i u mnie działa i nie blokuje żadnych skryptów ze stronek.
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.
wowo pisze:tak mam wlaczony dodatek do blokowania reklam i po wylaczeniu nie ma tego problemu
Widzę że rozszerzenie do blokowania reklam to uBlock, wejdź w jego opcje i przywróć domyślne ustawienia jeśli zaznaczałeś jakieś filtry samodzielnie. Wyczyść także całą pamięć podręczną i zaktualizuj filtry.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK