Wg. tego co napisałem wczoraj, powinieneś się domyśleć czemu nie sprawdziłem mikrofonu na innym komputerze.
Teraz dopiero wróciłem i na innym komputerze mikrofon działał nieco lepiej, jednak wciąż cicho, i nie w urządzeniach do nagrywania przy podłączony mikrofonie nie wzrastała siła gdy się do niego mówiło, jedynie gdy się do niego szumiało.
Zacytuję jedno twoje zdanie, gdyż nie mam kompletnego pojęcia o co Ci w nim chodzi "Cały czas sprawdzasz na TeamSpeak a piszę wyraźnie w podanym temacie że nie posiadam".
Wczoraj ostatnio instalowałem aktualizację Windows Update.
Jeśli w taki sposób zwracasz uwagę na to jak opisują swój problem, to na pewno uwierzę Ci na słowo, że rozwiązujesz takie problemy w 5-15 minut. Szczególnie podając metody, które próbowałem już dzień przed napisaniem nowego tematu u was. Pierwsze lepsze forum pokazuje te same rozwiązania co ty, a żadne nie rozwiązuje problemu tak jak twoje.
-- 10 sie 2015, 19:48 --
Ale nie jestem tutaj po to by się kłócić, tylko szukam rozwiązania problemu.
Myślałem nad zakupem adaptera przedstawionego w filmie poniżej, te same słuchawki, oraz widoczna jest siła sygnału gdy mówi się do mikrofonu:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Cichy mikrofon Razer
-
- Reklama