czesc i czolem.
Mam problem z moim komputerem, z ktorym od kilku dni nie moge sobie poradzic. Grajac np w Diablo 3 , League of Legends czy Counter Strike global ofensive wszystko chodzi bez problemu, moge katowac te gry godzinami na high detalach i nic sie nie dzieje, komputer chodzi jak dobry sredniak (ma juz 1,5) roku. Gdy chce odpalic inne gry np Seriuos sam 3, borderland 2, Nether czy nawet state of decay aplikacja sie odpala ale wszystko staje w miejscu, jesli nie wyskoczy komunikat o bledzie musze sie ratowac zamykaniem danej gry z menagera gdzie widnieje napis brak odpowiedzi. przeinstalowalem sterowniki od grafy na najnowsze dostepne i nadal to samo, zuzycie procka ok 40 % w csie temperatura w normie, bez naglych skokow. Chcialbym uzyskac porade od kogos madrzejszego niz ja. wszystkie moje parametry sprzetowe zamieszczam w linku. to txt z dxdiag wykonanego pare minut temu, bede wdzieczny za pomoc. Dodam na koniec ze gry ktore teraz mi sie nie odpalaja odpalaly sie jeszcze 2 tygodnie temu a 2 dni temu robilem jeszcze gruntowny skan antywirem. dziwne jest to ze niektore gry odpalaja sie normalnie i gram w nie ile chce a inne sie nawet nie odpala
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
ciekawy przypadek, problem z grami
- leon1956
Witam . Po pierwsze link nie działa . Po drugie , czy gry to oryginały ?
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Seriuos sam 3 chodzi też w OpenGL, uruchamiałeś go tak? Ogólnie, w którym momencie gra się krzaczy?
-
- Reklama